Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik nézik a Heartstoppert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nézik a Heartstoppert netlfixen! Titeket nem zavar, hogy hazudnak?

Figyelt kérdés
A csúnya fiú (Charlie) összejön az izmos, focista szépfiúval (Nick)? Aranyos mese meg minden, de csak mese. Mind tudjuk, hogy a melegek világában az életben a jóképű, izmos srácok csak a hasonló kaliberű szépfiúkkal jönnek össsze. A többi mind hazugság, áltatás.

#meleg #Netflix #Heartstopper #fülig belég zúgtam
okt. 27. 00:50
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
70%

Ugyanolyan baromsag osszes meleg sorozat

A Kszi Simon-ba is osszejon a gyerek a legelso meleggel akivel levelezik

Hol??? Melyik vilagba elnek a keszitok?

Persze egybol tetszenek is egymasnak, egybol szeremesek is lesznek egymasba csak úgy

Aztan 2 het mulva szakitanak de azt már nem mutatják

A masik az Elite

Abba Manu Rios a 100/100-as pasi megis ugy allitjak be mintha egy senki lenne

Nem is nezem már ezeket a szarokat

nov. 2. 13:31
 42/55 everlight ***** válasza:
71%
41. Mivel jóval kevesebb meleg-bi férfi van,mint hetero, Nem nehéz közép iskolába ha csak 6-10 meleg-bi fiú van kapcsolatot találni,
nov. 2. 14:30
 43/55 anonim ***** válasza:
100%
Kivéve ha egyik se tetszik
nov. 2. 14:33
 44/55 anonim ***** válasza:
100%
Engem a szűklátókörüség zavar
nov. 2. 17:09
 45/55 everlight ***** válasza:
59%
43.Ha túl nagy igényei vannak valakinek,nem talál senkit.
nov. 2. 17:51
 46/55 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs nagy igenyem de ha nem tetszik, nem tetszik

Meg ha nem erzem azt hogy vele akkor lenni akkor minek legyen vele?

nov. 2. 17:52
 47/55 A kérdező kommentje:
Továbbra sem gondolnám, hogy sértődött lennék... Nekem az nem tetszik, hogy azzal etetik a fiatal melegeket, hogy ez így működik, miközben nettó hazugság az egész.
nov. 4. 11:40
 48/55 anonim ***** válasza:

Igen mert a nezok a boldogságot várják egy sorozattol, meg a reményt, a happy endet

Arrol megse csinalhatnak sorozatot hogy 56 evadon keresztul az megy ahogy a passziv fiut mindenki csak kihasználja aztan vegul ongyilkos lesz

nov. 4. 12:38
 49/55 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem a kerdezo nem fogja fel a fikcio szo jelenteset. Ez egy kitalalt, romantikus tortenet, ahogy a neveben is benne van romantikaval, mezzel-mazzal, raadasul 13-15 eves celcsoporttal. Sehol nincs irva, hogy igaz torteneten alapul. Tessek ezt ugy is kezelni. Bele se merek gondolni, hogy egy Harry Potter film megnezese utan hanyas lehet a vernyomasod, hogy ezzel hulyitik a nepet...
nov. 4. 12:42
 50/55 anonim ***** válasza:
70%
A Fiúk a klubból volt jo ebbol a szempontból, oszinten az a nezok arcába nyomta milyen is a meleg vilag igazabol
nov. 4. 12:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!