Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik nézik a Heartstoppert netlfixen! Titeket nem zavar, hogy hazudnak?
#2, nem az volt a kérdés, hogy valóságon alapul-e, hanem, hogy mást is zavar-e ez a dolog. Ez már a sokadik sorzat/film, hogy az hazudják ilyeneket hazudnak a melegeknek (főleg fiataloknak) közben pedig a mi közösségünkben a szépfiúk csak szépfiúkkal csinálják, mindenki másnak maradnak a csúnyák, öregek, kövérek.
Csak 2x írtam le, hogy ez csak fikció, nem is ez a lényeg, mert NYILVÁN nem valóságon alapul.
Akkor olvasd el újra a kérdést, amit kiírtál. Egyébként meg ha nem is ez lett volna a kérdés, nem kell idegbajt kapni attól, hogyha valaki megosztja a gondolatait egy témával/prodoktummal kapcsolatban.
Chill bro
Ha már film, nézd meg az Eismayert, attól még durvábban ki fogsz akadni, mert ott az érintett fél nem csak "csúnya", de "öreg" is. Ráadásul "katonasztori". ( [link]
Ja, és a film megtörtént eseményt dolgoz fel, amelynek a vége (spoiler!) házasság lett...
Szóval oltári nagy sztereotípiát írtál le a kérdésedben, én magam is élő példa vagyok rá, hogy kipattant srác szóbaáll nem kipattant sráccal...
Jézus mik ezek a kommentek xd
Értjük hogy csalódtatok de ne írjatok hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!