Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akik nézik a Heartstoppert...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik nézik a Heartstoppert netlfixen! Titeket nem zavar, hogy hazudnak?

Figyelt kérdés
A csúnya fiú (Charlie) összejön az izmos, focista szépfiúval (Nick)? Aranyos mese meg minden, de csak mese. Mind tudjuk, hogy a melegek világában az életben a jóképű, izmos srácok csak a hasonló kaliberű szépfiúkkal jönnek össsze. A többi mind hazugság, áltatás.

#meleg #Netflix #Heartstopper #fülig belég zúgtam
okt. 27. 00:50
1 2 3 4 5 6
 1/55 A kérdező kommentje:
Ha eltekintünk attól, hogy csúnya.. Charlie még csak ki sincs pattintva. A való életben egy Nick kategóriájú, kigyúrt szépfiú szóba sem állna egy Charlieval. Tudom... Tudom. Ez csak egy sorozat, de engem mégis zavar, hogy ennyire hamis képet mutatnak.
okt. 27. 00:56
 2/55 anonim ***** válasza:
78%
Nahát, egy sorozat nem a valóságon alapul? Van még esetleg más konteó amit megosztanál?
okt. 27. 00:56
 3/55 anonim ***** válasza:
31%
Inkább az a hamis gép, hogy Nick biszex, mégis a sorozatban "szerelmes" Charlieba.. hát a valóságban a biszexeknek csak szexre használják a melegeket, semmi másra.
okt. 27. 01:07
 4/55 A kérdező kommentje:

#2, nem az volt a kérdés, hogy valóságon alapul-e, hanem, hogy mást is zavar-e ez a dolog. Ez már a sokadik sorzat/film, hogy az hazudják ilyeneket hazudnak a melegeknek (főleg fiataloknak) közben pedig a mi közösségünkben a szépfiúk csak szépfiúkkal csinálják, mindenki másnak maradnak a csúnyák, öregek, kövérek.

Csak 2x írtam le, hogy ez csak fikció, nem is ez a lényeg, mert NYILVÁN nem valóságon alapul.

okt. 27. 01:17
 5/55 anonim ***** válasza:
85%

Akkor olvasd el újra a kérdést, amit kiírtál. Egyébként meg ha nem is ez lett volna a kérdés, nem kell idegbajt kapni attól, hogyha valaki megosztja a gondolatait egy témával/prodoktummal kapcsolatban.

Chill bro

okt. 27. 01:20
 6/55 anonim ***** válasza:
82%
Ha megnézed ugyan abban a percben küldtük el a válaszunkat. Szóval én még nem láttam a tiédet amikor az enyémet írtam. Amúgy azt tudtad hogy a sorozatok eltérhetnek a valóságtól? És most te jössz. 😂
okt. 27. 01:22
 7/55 A kérdező kommentje:
Olvasd el még párszor... Többször leírtam, hogy ez csak egy sorozat, a vélemények érdekelnek. Arról én nem tehetek, ha nem megy a szövegértés, sorry ;)
okt. 27. 01:34
 8/55 anonim ***** válasza:
63%
Jó, de az lehet hogy eltérnek a valóságtól?
okt. 27. 01:37
 9/55 anonim ***** válasza:
92%

Ha már film, nézd meg az Eismayert, attól még durvábban ki fogsz akadni, mert ott az érintett fél nem csak "csúnya", de "öreg" is. Ráadásul "katonasztori". ( [link]

Ja, és a film megtörtént eseményt dolgoz fel, amelynek a vége (spoiler!) házasság lett...

Szóval oltári nagy sztereotípiát írtál le a kérdésedben, én magam is élő példa vagyok rá, hogy kipattant srác szóbaáll nem kipattant sráccal...

okt. 27. 03:38
 10/55 anonim ***** válasza:
92%

Jézus mik ezek a kommentek xd

Értjük hogy csalódtatok de ne írjatok hülyeséget.

okt. 27. 05:47
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!