Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felajánljam a "heteró" barátomnak hogy leszopjam?
Régóta ismerjük egymást. (21&22). Én bi vagyok, amit ő nem tud, ő pedig heteró... nak vallja magát, de mindig is volt egy megérzésem hogy valószínűleg nyitott lenne egy kis kísérletezésre
Folyton az a baja hogy nincs lány aki leszopja, illetve hogy nem talál normális párt. Mostanában egyre közvetlenebbül utalgattam neki a szexualitásomról, de nemhiszem hogy magától elhinné még ha gondolja is.
Azon gondolkodtam hogy közvetlen megmondom neki, hogy "Ha XY ideig nem találsz barátnőt, én magam szoplak le" - vagy valami hasonló megfogalmazásban. Szoktunk hasonlóakkal viccelődni, tehát ha nem lenne benne letudjuk egy viccnek, ha pedig igen akkor meglátjuk hogy mi lesz a továbbiakban és hogy tetszett e neki
32
Nem ismered, így még annyira sem tudod hogy hetero e vagy sem mint maga a kérdező, aki ismeri.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!