Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Homoszexuális férfiak! Szoktat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Homoszexuális férfiak! Szoktatok kezdeményezni heteró férfiaknál is? Ha igen, miért?

Figyelt kérdés
okt. 4. 13:29
A kérdező szavazást indított:
Igen, leírom kommentben miért
Nem, tiszteletben tartom, hogy kihez vonzódik
20 szavazat
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
84%

Meglepő módon a munkahelyemen egy harmincas apuka kezdeményezett nálam, meleg létemre. Nekem soha eszembe sem jutna ilyen.

Persze nemet mondtam,ami nem nagyon tetszett neki.

okt. 4. 13:32
 2/14 A kérdező kommentje:
A mesédnek az első fele, vagy a második része, esetleg mind2 hamis?
okt. 4. 13:33
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen közvetlen módon nem, de két heteró kipróbálta velem. Egyik soha többé nem volt pasival, a másikkal egy idő után megszakadt a kapcsolat és utána szó szerint eltűnt személy lett. Utóbbinál gyanakszok, hogy mentális problémák voltak.
okt. 4. 13:50
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Vagyis csak orált adtam.
okt. 4. 13:51
 5/14 anonim ***** válasza:
56%

Ja hát úgy mint az 1 esnél

Az nálam is igaz.

Meleg vagyok vállalom magam

És nagyon sok "heteró" családod ember kezdeményezne nálam.

Elhajtom mindegyiket, aminek mindíg sértődés és beszólás a vége részükről.

Nem kezdek ki soha heteróval.

okt. 4. 13:58
 6/14 anonim ***** válasza:
90%

Én senkinél sem szoktam, annyira félénk vagyok.

Heterónál nem, hiszen nem akarna velem lenni.

okt. 4. 15:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Az embereknek nincs a homlokára tetoválva, hogy heteró vagy sem. Szerintem előfordulhat. Az a baj, ha bármelyik fél nem tudja felnőtt módon kezelni a helyzetet.
okt. 4. 15:50
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
Én teljes mértékben hetero férfi vagyok, de sajnos bepróbálkoztak már nálam is a melegek. Persze elküldtem őket, de én ezt nagyon gusztustalan dolognak tartom és ha olyan lett volna a szitu, lehetett volna belőle könnyű testi sértés is.
okt. 4. 17:26
 9/14 anonim ***** válasza:
65%

Én is szoktam, mert nincs az emberek homlokára írva, hogy mik. Így nyilván előfordul, hogy valakiről azt hiszem, hogy nem hetero, mert olyan jelek érkeznek felőle, amik alapján más, de végül mégsem. Akiről biztosan tudom, hogy hetero, annál viszont nem kezdeményezek.

A 8-asnak: akik bepróbálkoztak nálad, azok tudták rólad, hogy hetero vagy?

okt. 5. 00:52
 10/14 anonim ***** válasza:
8-as, én a helyedben elgondolnodnék hogy miért "probálkoznak be nálad" melegek. Nem lehet hogy van biszex hajlamod amit észrevesznek te meg nem magadon?
okt. 23. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!