Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb haveromba. Lehet, hogy mégsem vagyok teljesen heteró? Most mit csináljak? 19/F
Figyelt kérdés
Eddig teljesen meg voltam győződve heteró identitásomon, gimiben is a csajok jöttek be, volt 2 rövidebb párkapcsolatom is. Van egy nagyon jó haverom, akiről tudvalevő, hogy meleg.. Egy házibuli után átmentünk hozzám a lakásomba, kicsit piásan és ittunk még. Elkezdtünk lelkizni, mélyebb témáról beszélgetni. Majd arra lettem figyelmes, hogy a keze a combjaimon van. Én elpirultam, elmosolyodtam, amit látott, mindenesetre engedtem neki.. Majd a kezeit egyre jobban csúsztatta fel a combjaimon, rövidnadrágban voltam és benyúlt pár másodpercre a gatyámba. Aztán puszilgatni kezdett az arcomon. Ez nekem nagyon jól esett. Meg ilyeneket mondott, hogy de szexi, dögös vagy.. Benyúlt megint a gatyámba, benyúlt az alsógatyám alá és a fenekemet elkezdte simogatni, majd a popólukamat hosszú percekig ujjazta. Ekkor már kőkemény volt a farkam, mint az Eiffel-torony. Ezt meg is látta, mert dudurodott nagyon a boxerbe. Megkérdezte, hogy leszophat-e. Én bólogattam. Berohantunk mindketten és orálisan kielégített. Nagyon jó érzés volt. Kicsit bűntudatom van.. Annyira jól esett, hogy másnap megismételtük az aktust. Most akkor mégse vagyok 100% heteró?júl. 22. 19:23
1/16 anonim válasza:
Nem bizony minimum bisex vagy de ne legyen lelki problémád fogd fel úgy hogy univerzális fiú vagy! Sokan vagyunk így
No para
2/16 anonim válasza:
De jó lenne egy ilyen haver. 😀Biszex vagy.
3/16 anonim válasza:
Nem kell ezen gondolkodni, meg beskatulyázni magad. Élvezd, és fedezd fel a szexualitásod.
5/16 A kérdező kommentje:
4# Hát benyúlt az alsógatyám alá és úgy.
júl. 22. 19:38
6/16 anonim válasza:
Itt az esti mese ideje...
Alacsonyan szállnak a kamukérdések.
7/16 A kérdező kommentje:
Ez volt az első ilyen alkalom. És jól esett. Lehet van bennem némi meleg hajlam.
júl. 22. 19:54
9/16 anonim válasza:
"popólukamat"
Én itt lefagytam. Segglyukad vagy feneked van, te férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!