Beleszerettem a legjobb haveromba. Vajon ő mir érez?
Arra van esély, de így a lehetô legrosszabb ahogy most van. Te szereted ôt, és együtt akarsz lenni vele, de ô ezt nem tudja, és így csak emészted magad. Normális barátság ebbôl így már nem lesz. Az egyetlen megoldás tehát, hogy veszel nagy levegô, bátorságot összeszeded és elmondod neki, amit érzel. Csak nyerhetsz vele. Ráadásul mégiscsak férfibôl van, még ha fiatal is. Nem hiszem, hogy visszautasít.
De ha nem is akarod elmondani így nagy hirtelen, adhatsz neki jeleket. Gyakran keresed, rámosolyogsz sokszor, keresed a tekintetét, megfogod a kezét, ilyesmi.
Egyébként hogy viselkedtek egymással? Mármint van, hogy így picit tovább ölelkeztek vagy hosszan néztek egymás szemébe? Szerintem figyeld meg a jeleit, a testbeszédét.
Mindenképp azt mondom én is, hogy ezt nem lehet sokáig magadban tartani, mert szenvedni fogsz egyre jobban, és lehet, hogy tök feleslegesen, mert az is lehet, hogy te is bejössz neki. Vagy az is, hogy eddig még nem gondolt arra, hogy lehetne több köztetek barátságnál, miután elmondod neki, nem is fogja olyan lehetetlennek érezni.
Viszont a harmadik lehetőséggel is számítani kell, hogy a válasza nemleges lesz, mert az is megtörténhet.
És akkor viszont nagyon nehéz onnan folytatni a barátságot, ahol tartottatok. Neki is fura lesz, és te pedig csalódott leszel.
Már velem is volt ilyen, és csak úgy tudtam elfelejteni, hogy nem beszéltünk. Szóval van benne kockázat, de az az egy biztos, hogy a mostani helyzet nem nem igazán fenntartható számodra érzelmileg.
És a másik, hogy szerintem ne is elmondd neki, hanem éreztesd vele. Mondd neki, hogy szeretlek, öleld meg sokszor, persze ne vidd túlzásba, de érted... és lásd a reakcióját. Főleg, hogy azért kell bátorság ahhoz, hogy szemtől-szembe elmondd. Vagy mondjuk akkor is elmondhatod, ha adja magát a helyzet, péládul: - Szeretlek, - Én is téged, - Viszont én azt hiszem, hogy jobban, mint egy barátot. Vagy bármi... mondanám, hogy igyatok egy kicsit, de azért ez 15 évesen nem olyan jó ötlet. Szurkolok nektek. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!