Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Beleszerettem a legjobb...

Beleszerettem a legjobb haveromba. Vajon ő mir érez?

Figyelt kérdés
Ki szeretném deríteni hogy ő csak barátságot érez e irántam vagy ő is többet érez. Először azt hittem hogy fellángolás de nem jiszem hogy egy fellángolás több mint fél éve tartana. Nagyon szeretem teljesen őszinték vagyunk egymással. Emlékszem amikor megismertem tetszett neki 1 lány akit mindig szóba hozott de fél éve se híre se nyoma.
2017. febr. 27. 12:43
1 2
 11/11 anonim válasza:

Szia

Tudom régi kérdés de egyrészt gondoltam válaszolok mert velem is történt ilyen másrészt pedig érdekel hogy mi lett a dologból. Szóval nekem is van egy legjobb fiú barátom aki iránt többet éreztem sima barátságnál(elég sokszor félreértettem üzeneteit beleláttam dolgokat remegő kezekkel írtam neki a válaszokat) majd egyszer csak szóba került a messengeren a téma (rákérdeztem hogy mi most akkor mik vagyunk)

és mondta hogy nem csak 320 km van közöttünk (külföldön élek) de ő most egyáltalán nem szeretne kapcsolatot,távkapcsot meg főleg nem viszont kavarhatunk,azt meg viszont én nem akartam. akkor ennyiben maradtunk,tudomásul vettem( nem mondanám igazi lángoló szerelemnek de több volt mint egy sima "kavarás")

nemrégiben találkoztunk beszélgettünk és szóba került a szerelem, járás is. Mondta hogy belezúgott egyik oszttársába és én meg vhogy a pasimat mondtam(mondjuk annak,valójában elég érdekes a dolog) és hogy elég béna és fura a viselkedése(ill bizonytalan) közölte hogy ír neki és így lassan kiderült hogy meséltem neki róla és hofy tudja hogy nem csak 320 km van köztünk de hogy kb ennél meg is maradunk és nem megyünk tovább (magyarán egy nagyon nagyon nagyon nagyon nagyon jó barát) mire megkérdezte hogy bem haragszom e mire én ugyan miért haragudnék inkább hálás vagyok hogy nem hiteget és valójában tök jól megvagyunk barátokként

A kényeg hogy megbeszéltük nyíltan viszont amitől a legjobban féltem ha bevallom hogy elveszítem barátként is nem kővetkezett be sőt mostmár vhogy kicsit fel is szabadultam hogy személyesen is pontosan tisztáztuk a dolgokat és talán a barátságunk is jobb lett.

Ez a történet nem egy filmbeli happy end de nem is egy dráma. Úgyhogy csatlakozom az előttem szólókhoz: a nyílt őszinte kommunikáció aranyat ér:)

2019. jan. 9. 22:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!