Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteró/férfias kusugárzású meleg srácok! Ha titkoljátok a család illetve barátok-ismerősök előtt hogy melegek vagytok, hogyan élitek a mindennapokat?
Ha senki sem tudja rólad hogy meleg vagy, viszont már megkaptad illetve tudod hogy igazán férfias megjelenésed van, hogyan éled a mindennaokat? Értem ezalatt hogy ismekedés, szexuális élet esetleg párkapcsolat?
Simán tudjátok titokban illetve ilyen kettős életet élni?
Én kiteszem magam az ablakba és várom hogy a mikulás belém tegye a virgácsát.
Az a baj! hogy sugárzik belőlem a heteróság, mert lassan elfogy az összes.
F.sszal a számban élem a mindennapokat, vagy ha nincs jobb akkor erre gondolva élem.
Mennyivel könnyebb azoknak az élete, akiktől elvitatják a hetero férfiasságot, emiatt már mindenki tudja róla, hogy b.zeráns, közben minden nap azzal küzd a szerencsétlen, hogy legyen már neki is egy titka amitől átlagosan nyomasztó kettős élete lehetne.
Nem titkolom, a családnak megmondtam, illetve idővel a barátoknak is adagolom a dolgot - senki nem rettent meg a hír hallatán. A munkahelyemen meg nem kürtölöm ki nyilvánvalóan, de tényleg, senkinek se jut eszébe.
Ugyanitt egy férfias pasi eladó vagy szénára, szalmára cserélhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!