Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfias passzívok,ti hogy érzitek sok aktív keres férfias passzívat?mitől tartjátok magatokat férfiasnak?
Rólam senki nem mondaná meg,hogy meleg vagyok,sőt többen elhinni sem akarják mikor mondom nekik!
Magas, sportos jóképű pasi vagyok.
Testem fekete szőr ,arcom borosta borítja,hangom mély ,tekintetem állítólag tekintélyt parancsoló...
Mivel sportolok,mozgásom is férfias
Tapasztalatom szerint tetszik a pasiknak a férfias passzív, legalábbis visszautasítást nem kaptam soha
Ne haragudj 4-es,lehet,hogy nagyon férfias vagy,de nagyon nem tudnék veled semmit kezdeni.
Ez már túl sok.
Persze azért ne egy libegő,affektáló tündi-bündi legyen valaki :)
51 éves, nős, férfias biszex vagyok és passzív.
A kérdésre válaszolva: ezt a kategóriát mintha nem is keresnék, mert szerintem a meleg közízlés szerint egy passzív legyen nagyon fiatal, nagyon vékony, és teljesen szőrtelen.
Semmi bajom a nagyon fiatal, nagyon vékony, teljesen szőrtelen fiúkkal, de én nem ilyen vagyok :)
5ös, -affektáló hangsúllyal: *pedig az nagyon aranyos*
joke:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!