Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A meleg kapcsolatok általában stabilabbak, tartósabbak, mint a heteró kapcsolatok?
NEM, sőt!
Miért rendelkeznének jobb egzisztenciával? Egyáltalán nem lehet ezt így kijelenteni.
A statisztikák szerint a hetetó kapcsolatok a tartósabbak, pl.én is ismerek 15-20-25-30 éve együtt lévő heteró párokat, míg melegeknél ez ritkább, mondom melegként.
Az anyagi függőség és a gyerek meg nem tart össze senkit. 21.század van, a nők is dolgoznak. És persze sajnos olyat is láttam, hogy az apuka lelépett és otthagyta a nehéz anyagai helyzetben az anyukát egy csecsemővel.
"Az anyagi függőség és a gyerek meg nem tart össze senkit."
Azért ezt így kategorikusan kijelenteni erős. Van. Nagyon sok ilyen van.
De csak gondolj bele. Van egy hetero pár, 3 gyerekkel. A nőnek van munkája, de annyit nem keres, hogy egyedül eltartson 3 gyereket. Meg van mondjuk egy meleg pár, gyerek nélkül megfelelően tudták építeni a karrierjüket, jól keresnek, egyedül is el tudnák saját magukat tartani, többet is tudtak félretenni. Találós kérdés: a gyermekes anyukának, vagy a meleg pasinak könnyebb dobbantania, ha nehézségek támadtak a kapcsolatukban?
Az anyukának is vannak lehetőségei,pl. szülői ház, a mai családtamogatásokkal,mint adómentesség, gyed-extra + a gyerektartás még kevés kerrset is felturbózható.
Én pl.diplomával keresek 500ezret havonta, úgy hogy semmilyen adókedvezményem nincs. Ismerősöm 8 általánossal gyárban dolgozik mint operátor, és 3 gyerekre teljes adómentességgel, valamint a Gyed-extrával 700 ezret keres. Azok a munkatársai meg akik nem adómentesek és nincs Gyed-extrájuk azt mondja kapnak 250-270et.
Amúgy pedig a férfiak szoktak gyakrabban lelépni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!