Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan melegek, akik "heteró, igazi férfinak" tekintik magukat, de csak fiúkkal képzelik el az életüket (kapcsolatot is), és közben tudják magukról, hogy ők melegek, hiszen a saját nemükhöz vonzódnak, nem rejtőzködnek?
Kicsit összetett és furcsa a kérdés, tudom. De arra gondolok, hogy az illető úgy tekint magára, hogy ő egy férfi, férfiasan viselkedik, tudatosan is úgy cselekszik, és akire vágyik egy olyan nem férfias fiú, aki olyan számára, mintha egy lány lenne, tehát úgy viselkedik vele, úgy bánik vele, mintha egy lány lenne (mint ahogy a heteró fiúk szoktak a lányokkal: gesztusok, beszéd, randik, aztán együttélés során). Az anális szexben pedig ő az aktív, de az orális szexben is, tehát csak ő kapja, nem adja (talán mert a lányoknak sincs ugye, és egy heteró férfi sem orálozik le egy másik férfit?). És nem arra gondolok, hogy az ilye fiú trans lány legyen, vagy csak lány ruhában lehet, és szigorúan lányosan kell viselkednie és kinéznie, hanem valahogy megvan a két fél között egy kimondatlan szerep, hogy na "én vagyok A férfi" a kapcsolatban.
Tudom tudom, egy meleg kapcsolatban eleve két férfi van, és mi az már, hogy egy férfit nem elégítenek ki orálisan, függetlenül attól, mert passzív. DE! Ettől még a fiú is élvezi a szexet, ő is kap élvezetet (pl. kézimunka, nyalás, meg ugye az anál passzívként), nincs erőszak, nincs semmi uralkodás, elnyomás, hanem kölcsönös szeretet, kölcsönös élvezet.
Ez csak egy felvetés, vannak-e ilyen melegek közöttünk, létezik-e ilyen/hasonló kapcsolat?
Teljesen aktív azt értem, igen. De nem transz lányokat kedvel az illető, hanem sima fiúkat, csak ők belsőre (és akár külsőre is, de nem muszáj) lányosak. És az illető érzi magát az igazi férfinak a kapcsolatban, és úgy viselkedik, úgy néz ki, a szextől függetlenül.
Hozzáteszem, én is meleg fiú vagyok
De nem teljesen ez a kérdés. Mert az, hogy valaki aktív, az a inkább csak szexuális életre vonatkozik, nem?
És nem arra gondoltam, hogy a passzív fél ebben a felállásban extrém feminin. Hanem inkább az aktív a masculin, de a passzív lehet átlag fiú is, vagy csak kicsit feminin. Inkább a vágyai, személyisége feminin, nem feltétlen a külseje.
Most persze miért ne lehetne, bár nem értem miért kell annyira túltárgyalni még melegként azt a témát, hogy... "fuu hát akkor igen van az aktív, aki a fÉRfI, és akkor van a passzív, aki meg a lÁNy" tehát nem értem, hogy mi nem világos azon, hogy attól még, hogy pl. valaki kizárólag azt élvezi szexuálisan, hogy ő a passzív fél, miért kéne lányosan, feminin módon viselkednie? Vagy fordítva, attól még, hogy valaki szeret srácokat dugni, miért kell neki lennie az alfahímnek, aki aztán mindenkit maga alá rendel, mert hát ő nagybetűs FéRFi?
Persze valakinek ez jön, be és létezik ilyen, de nem értem, hogy mi szükség van ezekre az értelmetlen sztereotípiákra még a meleg közösségen belül is, hogy most akkor az aktívnak ilyennek kell lennie a passzívnak meg olyannak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!