Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy osztály társam aki úgy viselkedig aki meleg lenne, és ez látszik is rajta. De ő azt mondja hogy hetero, és be jön nekem (bi vagyok) akkor hogyan kérdezzem meg tőle hogy valóban meleg e?
Figyelt kérdés
Tavalyi évben is nagyon úgy viselkedett, s nem nagyon változott ugyan így ilyen. S szeretném ha bebizonyosodna hogy tényleg meleg, s tudjak vele ezzel kapcsolatosan beszélni.2022. máj. 8. 20:16
1/21 anonim válasza:
Általánosan beszélj vele először a meleg témáról.
2/21 anonim válasza:
Nincs olyan hogy látszik rajta, vagy "úgy viselkedik" csak te akarod látni. Ha azt mondja hetero, hagyd békén.
3/21 anonim válasza:
Nekem is volt osztálytársam, aki full melegnek nézett ki és úgy is viselkedett, rémes volt. Aztán kiderült, hogy "csak" metroszexuális és utána voltak barátnői is.
4/21 anonim válasza:
Szerintem mindenkinek hagyjuk meg a jogot, hogy ő döntse el, mi a szexuális orientációja. Ha valaki heterónak vallja magát, azonos neműek ne zaklassák, ha már ekkora liberalizmus lett itt. Egyébként meg mi az, hogy úgy látszik, mintha homár lenne? Mit kell ahhoz tennie, hogy úgy látsszon? Pávatollat dug a valagába?
7/21 anonim válasza:
(4.)
A szexuális orientáció nem választható/eldönthető.
Illetve fejtsd már ki, hogy a zaklatás és az érdeklődés között milyen párhuzamot látsz
8/21 anonim válasza:
Elég nyilvánvaló mit mond a négyes: tök alap hogy ne macerálják a melegeket a beállítottságuk miatt, de ez működjön már visszafelé is: ha valaki közli velük hogy hetero, nem kéne nyomulni- vagy azon pörögni mit a kérdező hogy "de akkó is meleg vagy bi", mert bejön neki. Én tiszteletben tarom ha valaki meleg, nem csesztem, de ő is tartsa tiszteltben ha én NEM vagyok meleg. És hagyjon békén a közeledésével ha egyértelműen jeleztem : nem kérek belőle. Magyarán az az elvárás, ami egy nemkívánatos heteróval szemben is.
9/21 anonim válasza:
4,8. igaza is lenne, ha épp nem a melegség lenne a kérdés. De éppen ebben a kérdésben előfordul, hogy először tagad az ember, magának is, másnak meg pláne - mert fél a lebukástól. Sokan nagyon is várják a megerősítést. Tehát ha vannak rá utaló jelek, akkor tapintatosan nem árt tovább puhatolózni, de meg kell várni míg ő mondja ki.
10/21 anonim válasza:
Ja és nyilván, ha valaki meleg is, az nem jelenti automatikusan, hogy akar is valamit egy másik melegtől.
Éppúgy, mint a heterok esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!