Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy osztály társam aki úgy viselkedig aki meleg
lenne, és ez látszik is rajta. De ő azt mondja hogy
hetero, és be jön nekem (bi vagyok) akkor hogyan
kérdezzem meg tőle hogy valóban meleg e?
Egyértelműen ráeröltetni nem szabad a másikra semmit sem, ha nemet mond valaki akkor tiszteletben kell tartani. Azonban meleg témánál sokszor igaz az a dolog, hogy valaki azt mondja, hogy nem az, mivel a társadalmunk nem fogadná el.
Szerintem érdemes vele ilyesmi témákról is beszélni és meglátod, hogy hogyan viszonyul hozzájuk.
Egyébként meg attól, hogy valakinek sztereotípikus meleg kisugárzása van az nem jelenti azt, hogy az is.
2022. máj. 9. 10:05
"De éppen ebben a kérdésben előfordul, hogy először tagad az ember, magának is, másnak meg pláne - mert fél a lebukástól. " Ez igaz: de a lényegen nem változtat: tartsa tiszteletben hogy nem kér belőle, nem kell zaklatni az illetőt hogy hátha mégis enged. Ez ugyanolyan visszataszító mint amikor egy férfi a sokadik visszautasítás után is nyomul a nőre, mert az úgyis megtörik előbb-utóbb.
2022. máj. 9. 10:08
SOHA NE KEZDJ osztálytárssal csak baj lehet belőle később vagy azonnal.
2022. máj. 10. 10:18
Le lett pontozva az utolsó, pedig nagyon igaza van.
2022. máj. 10. 11:09
Legyél nyílt, őszinte, elfogadó. Keress olyan alkalmat, amikor nyugodtan tudtok kettesben beszélni. Mondd el, hogy te biszex vagy, vonzónak találod és örülnél, ha lehetne köztetek valami. Mondd el, tudod milyen nehéz az embernek felfedezni a saját szexualitását és adott esetben megbarátkozni azzal. Tudod, hogy mennyire nehéz ezt felvállalni, akár csak saját magad, akár mások előtt, ezt te lejesen megérted, és készen állsz bármilyen módon segíteni ezzel kapcsolatban. Például nem kell róla rajtatok kívül senkinek sem tudni, csak akkor és annak mondjátok el, akinek mindketten szeretnétek, stb. De mindenképpen biztosítd róla, hogy egyáltalán nem vársz el semmit, tökéletesen megérted és elfogadod, ha ő heteró, vagy ha nem is az, de nem érez irántad semmit, vagy úgy gondolja, hogy ilyen kapcsolatra nem áll készen. Ebben az esetben neked ezt tiszteletben kell tartani, el kell fogadni, nem teheted meg azt vele, hogy később újra és újra előhozod a témát és zaklatod ezzel.
2022. máj. 11. 09:05
11.A társadalom nagy részének teljesen mindegy.Az emberek többségének van nagyobb gondja az életben mint hogy azzal foglalkozzon kinek mi a szexuális orientációja.
2022. máj. 11. 09:46
Sokan nem tudják elfogadni magukat még középsuliban. Rajtam is érezte a melegséget, akinek megvolt a "gay radar" képessége, de egyszerűen a társadalmi nyomás és a konzervatív szülők miatt nem tudtam beismerni magamnak. 20 évesen kezdtem csak fiúkkal ismerkedni, és valószínűleg ha rám nyomult volna középsuliban a legszexibb srác, aki nekem is tetszik, akkor se mentem volna bele, mert nem álltam rá készen.
Azóta persze minden baràtom tudja rólam, boldog életet élek jelenleg is egy komoly kapcsolatban egy másik férfival, de meg kellett érni erre.
Lehet, hogy akármennyire próbálkozol nála, nem lesz semmi, mégha meleg is, mert még nem tart ott az önelfogadásban.
Mai fejjel már, ha szingli lennék, alkalmi szex sem érdekelne olyannal, aki nem vállalja fel magát.
2022. máj. 12. 12:56
18/21 A kérdező kommentje:
Hát a helyzet az hogy fogdossa az embereket, meg ölelgeti. Néhe a fenekét az embernek néha a hasát.
ha azt mondja, hogy hetero, akkor hagyd.
2022. máj. 18. 14:31
Beszéltél már vele erről?
2022. máj. 18. 21:28
Kapcsolódó kérdések: