Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok lány úgy viselkedik mintha leszbikus vagy biszexuális lenne, de valójában nem tudom eldönteni, hogy ők valóban vonzódnak-e a saját nemükhöz vagy csak "dísz b* zik". Szerintetek?
Elso kisse nagykepu a kijelentesed! Mitol es kinek a szemeben lennel szexi ha melegeskedsz??
En undorodok a diszbu..zi lanyoktol nekem a disz vagy az igazi meleg pasik tetszenek!
Noi szemmel itelve...
L/30
Es ez miert jo az első valaszolohoz hasonló lányoknak?
Mert engem egy ilyen lány összezavart teljesen es mar nem vagyok benne biztos hogy hetero vagyok
Lányoknál nagyon nehéz megállapítani, mert hetero lányok is simán gügyögnek egymásnak, hogy "milyen csinos vagy", meg ölelgetik egymást.
Ráadásul a csajok többsége pasikról beszél, szóval most ember legyen a talpán aki megállapítja, hogy egy lány biszex, vagy benne lenne-e dolgokban lánnyal... A leszbiből is csak arról könnyebb megállapítani, aki nagyon fiús.
Lanyoknal pont azert nehezebb magallapitani mert sokszor felreertheto mozdulatokat tesznek.
Ez fiuknal nyilvanvalo mert latszik rajta es konyebb eszrevenni eldonteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!