Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MELEG KÉRDÉS! Hagytam, hogy egy lány közel kerüljön hozzám, és most nagyon hiányzik. Mit tegyek, hol ismerkedhetnék kapcsolatra vágyó meleg csajokkal? Társkeresők mennyire válltak be ilyen téren?
Figyelt kérdés
Utolsó próbálkozásom egy lánnyal zátonyra futott. Nagyon megszerettem őt, és még mindig hiányzik. Hogy fejelthetném el? Hol ismerkedhetnék kapcsolatra vágyó nőies leszbi/bi lányokkal? Nektek beválltak a társkeresők?
18L
2016. febr. 28. 16:44
1/9 anonim válasza:
A társkeresőkön általában mindenki csak kamuzik, vagy csak azért regisztrált fel, hogy szexpartnert találjon egy éjszakára. Nagyon kevés ott aki komoly szándékkal szeretne ismerkedni. Igazából bárhol lehet ismerkedni más lányokkal, suliban, parkban, kávézóban, buliban.. bárhol. Nem kell hozzá kifejezetten meleg szórakozóhelyekre menni.
2/9 A kérdező kommentje:
Csak az ember fél a visszautasítástól. Főleg, hogy nekem valamiért nincs kialakulva a "melegradarom"... :s
2016. febr. 28. 16:56
3/9 anonim válasza:
Visszautasítás épp úgy lehetséges akkor is ha az ember heteró akkor is ha meleg illetve leszbikus. Nem szükséges "meleg radar" úgyis észre veszed, ha valaki flörtöl veled vagy méreget téged.
4/9 A kérdező kommentje:
Énsem flörtölnék csak gúy egy random lánnyal. Mi van ha ezzel más is így van?..
2016. febr. 28. 17:22
5/9 anonim válasza:
Szerintem eloben jobb csajozni, ne tarskeresozz!:) 17bl
6/9 anonim válasza:
Én próbálkoztam társkeresőn de eddig még nem találtam ott senkit sajnos
17/L/L
7/9 anonim válasza:
Nekem se sűrűn sikerül találni senkit:'D
Lányok,valaki esetleg?
A társkeresők nekem se jöttek be. Szerintem óborzalmak.~
Fiúsabb volnèk.
22/L/L
8/9 anonim válasza:
Na ugyan így vagyok én is:'D azóta sem tudom kiheverni. Társkeresőt nem igen ajánlom. Ha van kedved dumálni írhatsz.
19/l
9/9 anonim válasza:
Én sem preferáltam a társkeresőket, viszont életem szerelmére meg pont ott bukkantam rá.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!