Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Ujjazástól átszakadhat a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujjazástól átszakadhat a szűzhártya?

Figyelt kérdés
Szóval ha a barátnőm megujjazna, akkor már nem lennék szűz?

2016. jan. 2. 14:06
 1/6 anonim válasza:
0%
Az ujjazástól nem tudod el vesziteni a szuzessegedet!
2016. jan. 2. 14:07
 2/6 RRR ***** válasza:
0%

át

de csak egy lüktető pénisztől a puncidban veszteted el a szüzességed

2016. jan. 2. 14:09
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

átszakadhat.

Hivatalos értelemben ezzel még nem veszíted el a szüzességed. De ezt csak a férfiak illetve egy-két etikai meg miatököm dolgok mondják ki, akik még úgy vizsgálták a szüzesség meglétét, hogy sértetlen-e a szűzhártya (ami igazából bármitől átszakadhat, vagy éppen pénisz behatolás után is sértetlen marad)

Valójában már nem leszel szűz, mivel megvolt az első szexuális együttléted és ez mentálisan is hat rád.

2016. jan. 2. 14:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Át... Hány éves vagy?
2016. jan. 2. 15:20
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Elég sok szempontból lehet vizsgálni ezt.

Én, mint leszbikus, ezt már annak vettem, hogy akkor már nem votlam szűz, mivel meg volt az első szexuális kapcsolatom (ami itt nem pettingnek értetendő).

Van, aki onnan számítja, járt-e pénisz a vaginában. át akkor ilyen szempontból én szívesen maradok szűz életem végéig. :D

De igen, átszakadhathat könnyen. Van, aki szűzhártya nélkül születik például, sőt egy rossz spárga (tapasztalat) is átszakíthatja.

Ekkora probléma lenne, ha átszakadna? :)

2016. jan. 2. 15:38
 6/6 A kérdező kommentje:

dehogy lenne probléma :D

16 vagyok.

2016. jan. 16. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!