Sportolástól átszakadhat a szűzhártya?
Figyelt kérdés
ha ez tényleg igaz, akkor mikkel kell vigyázni?2015. márc. 7. 20:45
1/11 anonim válasza:
Peldaul ne rugjanak tökön foci kozben
2/11 anonim válasza:
Át. Erre nem tudsz nagyon vigyázni. Gyakran átszakadhat, de te attól még szűz maradsz.
3/11 A kérdező kommentje:
de a szüzesség nem attól függ hogy megvan-e a szűzhártya? :D attól függetlenül h járt-e benn pali?
2015. márc. 7. 20:48
4/11 anonim válasza:
addig vagy szűz, amíg nem szexeltél... a szűzhártya meg sokmindentől átszakadhat
5/11 anonim válasza:
Simán, lovaglás/gimnasztika/atlétika stb. okozhatja. Akkor vagy szűz, ha még nem járt benned fä$z.
6/11 A kérdező kommentje:
és ha átszakad sportolás közben, akkor annak mik a jelei? :o
2015. márc. 7. 20:53
7/11 anonim válasza:
Elméleti értelemben a szűzhártya meglététől függ, de mivel gyakorlati értelemben a szűzhártya a szextől szokott átszakadni így onnantól fogva nem számítasz annak miután szexelsz valakivel (fiú-lány egyaránt számít, orál/anál is!).
8/11 anonim válasza:
Nincs jelentősége. Ha szexelsz valakivel, onnantól nem vagy szűz. Lehet, ha első alkalommal már előtte átszakadt a szűzhártyád, akkor már nem is lesz fájdalmas az első alkalom, talán.
9/11 anonim válasza:
Szűzhártya nélkül születtem, akkor sosem voltam szűz? Baromság. Amíg nem voltál együtt fiúval, szűz vagy. Sosem értettem ezt a szűzhártya-mizériát...
10/11 anonim válasza:
Nem addig vagy szűz amíg nem "szexeltél" mert az orális szex is szex, sőt a petting is.
Az tök lényegtelen, hogy ép-e szűzhártyád, addig vagy szűz, amíg nem volt f@rok benned. Ha bedugta valaki és nem repedt el a szűzhártyád - ami megesik néha - akkor se vagy már szűz.
Szóval nem szűz= járt benne pasi f@rka, szűz= nem járt benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!