Ha nincs meg a szűzhártya, ami nem aktus következtében szakadt el, akkor mi árulkodik a nőgyógyásznak, hogy az illető még nem volt Férfival?
Igazán csak akkor adhat 100%-os választ, ha ott helyben lefekteti a nőgyógyász. Akkor garantáltan nem szűz. Más lehetőség nincs. :)
Egyébként tényleg képes lennél elvinni barátnődet nőgyógyászhoz leellenőrizni, nem hazudik-e?
Ez egy kicsit paranoiás viselkedés, nem? Mondjuk az a nő, aki már nekiindulásból hazudik a párjának és nem képes gerincesen, bevallani valamit ami nem is szégyellni való, az azért tényleg megérdemel minden túráztatást. De ha nem is szűz már, ez nem sokat számít, legfeljebb ha elvakultan vallásosak/hívők vagytok.
Attól, hogy nincs meg neki, még 100%-ban lehet szűz.
A szűzhártya csak a szüzesség szimbóluma, valakinek egyáltalán nincs, vagy sport közben elszakad.
Ha szereted és bízol benne, akkor nem kérdőjelezed meg ilyenekben és érzed is rajta, ha elég közel állsz hozzá lelkileg, szerelmileg.
Nekem sincs, mert elszakad. Ráestem a gerendára. 12 éves voltam. Véreztem, elvittek gyermeknőgyógyászhoz, aki mondta, hogy mi van.
Ettől még szűz vagyok, mert nem volt bennem farok.Sőt még csak nem is fogtam és nem is láttam élőben álló farkat. Szóval ennél szűzebb nem lehetnék.
17L
#7es, vagy a késő estének tudható be, vagy nem vagy jó megfigyelő és nem ismered fel ha valaki ugrat.
Nem kell mindent véresen komolyan venni.
Nekem volt hogy egyszer hazamentem lovaglás után, és véreztem picit, de csak akkor, nem megjött. Évekkel később az első szexnél egyáltalán nem véreztem, szóval gondolom akkor elszakadt.
Amúgy miért hiszi mindenki hogy a nőgyógyász feladata csak az hogy a szüzességet vizsgálgassa? Arab országokban létezik ilyen, ahol nem szűz lányokat nem vesz feleségül senki, de hagyjuk már...
Sporttól, ügyetlen tamponhasználattól, hasonlóktól is elszakadhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!