Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy biszex, vagy meleg vagyok?
Furcsa mód én még sose hallottam senkitől ilyet.:D
Sose feküdnék lánnyal, ha meleg vagy biszex is vagyok inkább elnyomom. Nekem nincs semmi bajom ezzel, viszont körülöttem mindenkinek, szóval hidd el, nem divatból.
(Ne írjatok privátot.)
Hidd el attól még nem lenne jobb..
A szüleid se tehetnek róla, te se tehetsz róla, a barátnőid meg elfogadnak..ha meg nem akkor nem is igazi barátnők (feltéve hogy esetlegesenbi vagy) és amúgy se muszáj elmondani a világnak, csak akiben bízol..
Elmebeteg vagyok? Remek, jobbat ne találj már ki, egyébként meg nem iszom.:D
Igazából még én se tudom, kicsit össze vagyok zavarodva, mert az utcán nem nézek meg lányokat, csak fiúkat, csak képzeletemben szerepelnek, de a valóságban nem biztos, hogy csinálnám lánnyal, fogalmam sincs. Viszont, ha egy fiú tetszik még nem csókolnám meg, maximum idővel, vagy ha barátságból lesz valami. Még nem volt fiúm, szóval még semmi se biztos.
Viszont mikor majdnem összejöttem valakivel, lemondtam, és úgy éreztem semmit nem érzek. Kezdetben mindig tetszik valaki, de mikor már ott tartanánk, hogy összejöjjünk vagy valami, szinte minden vonzalom elszáll.
Nagyon zavaros ez.
Nálam ugyanez van!!!
Arra vágyom, hogy járjak egy fiúval, de ahogy megtörténne a dolog, valahogy mindig idegenkedem tőle, és nem tudok vonzódni hozzájuk. Viszont a lányokat megnézem az utcán, és szívesen fantáziálok róluk. De nem hiszem, hogy élőben megpróbálnám, ahhoz túl félős vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!