Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Heteróból biszex, biszexből meleg. Csak velem történt meg ez?
Leszbikusként mondom NINCS ilyen!Nálam is ez "volt",de nem valóság volt az se...ez szimplán annyi,hogy a kezdeti elnyomás az érzés iránt egyre inkább feloldódik,és az ember átadja magát az igazi irányultságának...
Szerintem ezeken a fázisokon a legtöbb meleg/leszbikus átmegy...könnyebb is azt mondani,valakinek,hogy biszex,mert akkor kevésbé érzi magát elszigetelve a többiektől az ember.de ez nem megy örökké,ha csak féligazság..
20/L/L
Nem, kezdetektől fogva biszex voltál, de eleinte nem tudtál róla, aztán olyan újdonságként ért az azonos nemmel erotika, hogy teljesen átadtad magad ennek. A Kinsey-skálán viszont megváltozhatott az "értéked" (eleinte 0, aztán egyre növekvő számérték). Ezen a skálán jellemző, hogy sok embernek változik élete során az "értéke".
Ha nem biszex lennél, hanem szimplán meleg, kezdetektől fogva nem is kezdtél volna ki ellenkező neműekkel.
A biszexuálisokkal egyébként gyakran megesik, hogy életük egyes szakaszaiban csak az egyik nemre, más szakaszaiban a másik nemre koncentrálnak. Ha érdekel a téma, olvasgass szexológiai szakirodalmat, a neten is van nagyon sok, a szexuális viselkedésről is, igaz magyarul kevesebb, de van.
Átalakultál.Mind így vagyunk.
"Gyermekként álmodtam,és azt hittem úgy lesz..."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!