Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti sem jönnétek össze egy biszex sráccal kapcsolat céljából?
Figyelt kérdés
Mind2 nemhez vonzódnak..sokszor nem tudják pontosan, hogy melyik nemet akarják..sokszor barátnője is van a párja melett..és még hasonlókat hallottam. Nektek ezzel kapcsolatban mik a tapasztalataitok? Ti is így gondoljátok?2015. júl. 23. 16:26
1/15 anonim válasza:
Biztos vannak normális biszexek is, akik tiszteletben tartják a kapcsolatot.
2/15 anonim válasza:
Én megpróbálnám a kapcsolatot, de eléggé tartanék attól, hogy majd jobban megkíván egy nőt :(
3/15 anonim válasza:
Én csak olyannal jönnék össze, aki hűséges marad és nem csal meg senkivel. Biztos vannak ilyen biszex srácok is.
4/15 anonim válasza:
Lassan négy éve és kettő hónapja összejöttem egy biszex sráccal. Azóta is boldogok vagyunk.
5/15 anonim válasza:
Tök mindegy hogy az illető hetero, homo, bi, akit szeret azt nem csalja meg.
6/15 anonim válasza:
én nem jönnék össze, az én partnerem se gondolatban sem cselekedeteivel ne keveredjen nőkkel
8/15 anonim válasza:
5-ös válaszoló!
Köszönöm!
~ egy biszex fiú
9/15 anonim válasza:
De igen. Sokáig voltam egy biszex pasi szeretője, csodálatos volt vele minden.. Ez nagyon hiányzik..
10/15 anonim válasza:
En is bisex vagyok en be tartanám ha fiuval lennek nem csalnam meg :) ameddig o megnem csal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!