Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegek! Ti sem jönnétek össze egy biszex sráccal kapcsolat céljából?
qrva jó lenne,ha egy bisexet kérdeznél meg ezekrőll nem pedig melegeket.
(a nem péktől kérsz nyaralási tippet,mert pék,és nem utazás szervező)
de a lényeg.tudom,hogy mit akarok,pontosan tudom,hogy melyik nemet akarom dugni ma,holnap,jővőhéten...
van akinek van,van akinek nincs,ez egyén függő.
itt is pontosan az van mint máshol: csak a "rosszak" kapnak promot.és mindenki az alapján dönt.
szerintem ne legyél birka,szerezz tapasztalatot (ne 1et) hanem 10 et és utána dönt,hogy kivel mit.
Én ezt nem értem. Melegként elvárjuk az elfogadást. Tájékozottnak nevezzük magunkat ezen a szexuális orientáció téren?
A biszexuálisoknál a férfi-nő dolog általában periodikusan jön, pontosan tudják ők, mi jön be nekik.
Ettől függetlenül pedig igenis ugyanúgy képesek kapcsolatra, és a melegek nevében kikérem magamnak, hogy ekkora baromságokat hordjatok itt össze, hogy nem jönnétek velük össze. Ugyan már...
Én természetesen összejönnék biszexszel, az égadta egy világon semmi fenntartásom nem lenne, ugyanúgy nem tudnám elviselni, ha megcsal, ha megüt, ha csak megdugni akar stb. (passzív vagyok).
Szerintem ez így korrekt.
A barátom biszex.
Hűségesebb, ragaszkodóbb, odaadóbb mint bármelyik meleg, akivel eddig összehozott a sors.
És szeretem.
Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!