Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tegyem helyre magamban, hogy egy nő közelségére vágyom?
Én is nő vagyok....családos.
Nem értem, belenézek a szemébe és lefagyok. Ilyen még sosem fordult elő velem, pedig 30-on túl vagyok már. Már ott tartok, hogy bármit el tudnék képzelni vele.
Szerintem is próbáld ki, ne fojtsd el magadban és legalább kiderül, hogy csak kíváncsiság volt vagy csak biszex vagy. :)
Szóval hajrá!
Régebben nem voltak ilyen érzéseid nők felé? Kicsoda ő, ha szabad érdeklődnöm, mi váltotta ki ezt az érzést?
20\L
Azt hittem, hogy csak a pasik érdekelnek, eddig. Ő (is) heteronak mondja magát. Legalábbis nagyon hadakozik ellene. Mondjuk kicsit furcsán, olyan mintha magát győzködné.
Néhány éve ismerem, elég sok témát érintettünk már, köztük ezt is. Igyekszem leplezni, de biztos érzi, tudja, hogy mit gondolok. Látom rajta.
Kövezzetek meg de szerintem olyan szexi és romantikus ha egy érett nő főleg családos beleszeret egy másik nőbe.Csodálatos..
Persze biztos nehéz ez így..
Igazad van 7-es!
Szerintem is szexi és romantikus. :D
7-es, nem leszel megkövezve, egyetértek veled. :) szexi, romantikus és nagyon nehéz is.
:)
Szia! Ha már a megkövezésnél tartunk, jöhet ide is... engem is nagyon vonzz ha egy érett nő, rátalál önmagában ezen érzéseire. :) Mindig is láttam valamit a nálam idősebb nőkben...ha gondolod írj privátban, szívesen segítek ha tudok, (vagy bármi)! ;)
26/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!