Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy küzdjem le magamban ezt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdjem le magamban ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Nem tudok ismerkedni, mert félek minden férfitől. Jó, ez hülyeség, elbeszélgetek velük, meg minden, csak attól félek, hogy mi lesz az ágyban... ha lefekszünk egymással. Nem tudom elképzelni, hogy figyel rám, hogy nem fog bántani.

Abban sem tudok megbízni, hogy én velem élvezi majd a szexet.

Hiába tudom, hogy nem minden férfi ilyen, akkor is félek ettől a helyzettől.

Mikor ezt elmondtam egy barátnőmnek, ő azt mondta, hogy jogosan félek, mert minden férfi egy perverz állat, és egyiket sem érdekli, hogy én mit szeretnék.

Most ez így van? (elég furcsa felfogású családban nőttem fel, és próbálok ebből kitörni, de azt sem tudom, érdemes-e)

2015. júl. 9. 14:06
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

"Mikor ezt elmondtam egy barátnőmnek, ő azt mondta, hogy jogosan félek, mert minden férfi egy perverz állat, és egyiket sem érdekli, hogy én mit szeretnék."

A barátnőd, már megbocsáss, egy barom. Igaz, sok ilyen férfi létezik, de vannak kivételek. Én a páromnak maximálisan megadok mindent. Orgazmus terén mindig ő az első.

Hogy kivel fogod igazán élvezni, és ellazulni? Azzal akibe szerelmes vagy. Akin majd látod, hogy igenis számítasz neki, jobban, mint ő maga. Sok szerencsét.

2015. júl. 9. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:

Alapvetően én érzelmesnek gondolom magam, csak a gond az, hogy a valódi énem az senkinek nem kell, ezért élek "maszkban".

Sokkal több pozitív visszajelzést kapok így, mint amikor az érzelmesebb énemet élem, mert azt még igazából senki sem értékelte.

2015. júl. 9. 14:12
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Szépen teletömték a fejed a sok hülyeséggel.

De most komolyan, szerinted egy kapcsolat egyből az ágyban kezdődik? Előtte meg kell ismerned a másikat,aaztán tudsz dönteni, hogy folytatod-e vele, és lefekszetek, vagy sem.

Ez most amit csinálsz, ugyanaz a szint, mint a "gyűlölök minden nőt, mert mind ri banc" felfogás

2015. júl. 9. 14:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Tény hogy sok pasit valóban nem érdekli, hogy Te élvezed-e vagy sem, de az biztos, hogy nem minden pasi ilyen!

Ha valaki nagyon szeret téged, akkor figyelni fog rád!

csak meg kell találnod azt a pasit :)

én is keresem azt, aki minden problémámmal elfogad és szeret :)

2015. júl. 9. 14:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
No comment. Az előttem szólók már pontosan leírták. Ámen.
2015. júl. 9. 14:30
 6/8 A kérdező kommentje:

Már bocs 3-as, de meg van az oka, amiért így gondolkodom, és mint láthatod (bár nyilván nem látod) épp ebből próbálok kitörni... Az olyanok miatt, mint te vagy, egyre kevesebb eséllyel.

Igen, a barátnőm szerintem egy kissé megkeseredett ak apcsolatában.

Próbálok ismerkedni, és félretenni a berögzült gondolkodásmódomat, hogy "biztos ez is egy perverz".

Csak ez rohadt nehéz... De mint mondtam, próbálok ez ellen tenni.

Valszeg pszichológus lesz belóle, mertt amíg nem bízom senkiben, addig úgysem tudok szerelembe esni...

Köszönöm, hogy végigolvastátok, és válaszoltatok is a kérdésemre!

2015. júl. 9. 22:10
 7/8 anonim ***** válasza:
Voltak régebben rossz élményeid?
2015. júl. 9. 22:12
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó, gondolom a családjával vannak a gondok, ott neveltek bele valamilyen... furcsa elveket.

Ez a duma, hogy "a szerelem mindent legyőz..." ezt felejtsd el. Ez egy baromság. Amíg így viszonyulsz a fiúkhoz, úgysem tudsz megnyílni nekik...

És a legtöbb pasi amúgy olyan, akiktől félsz. Nyitott szemmel kell járni, hogy meglásd, ki az, aki nem csak játékszerként akar téged haszálni.

Ehhez kell egy kis gyakorlat. Ahogy írtad, fordulj szakemberhez.

2015. júl. 9. 23:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!