Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felajánljam a "heteró" barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felajánljam a "heteró" barátomnak hogy leszopjam?

Figyelt kérdés

Régóta ismerjük egymást. (21&22). Én bi vagyok, amit ő nem tud, ő pedig heteró... nak vallja magát, de mindig is volt egy megérzésem hogy valószínűleg nyitott lenne egy kis kísérletezésre

Folyton az a baja hogy nincs lány aki leszopja, illetve hogy nem talál normális párt. Mostanában egyre közvetlenebbül utalgattam neki a szexualitásomról, de nemhiszem hogy magától elhinné még ha gondolja is.

Azon gondolkodtam hogy közvetlen megmondom neki, hogy "Ha XY ideig nem találsz barátnőt, én magam szoplak le" - vagy valami hasonló megfogalmazásban. Szoktunk hasonlóakkal viccelődni, tehát ha nem lenne benne letudjuk egy viccnek, ha pedig igen akkor meglátjuk hogy mi lesz a továbbiakban és hogy tetszett e neki

okt. 13. 18:10
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mond el neki, hogy bi vagy és ha nem másért csak a kipróbálásként leszopnád őt. Biztosan belemenne.
okt. 16. 13:01
 22/35 anonim ***** válasza:

"Folyton az a baja hogy nincs lány aki leszopja"

Mindig rácsodálkozom hogy a korosztályom ennyire szex központú.

Ha tudjátok vicceként kezelni akkor oké, ha nem akkor hagyd

okt. 16. 22:53
 23/35 anonim ***** válasza:
51%
Melegként is a 22-es el kell részben egyetértenem (a "hol a helyetek a társadalomban" részt leszámítva mivel ugyanot mint bárki másnak.) De tényleg gusztustalan már amit a közösségünk egy része művel. Hogy akarjátok, hogy tiszteletben tartsák a mi sexualitásunkat ha mi sem tartjuk tiszteletben a másikét? Hagyjátok békén a hetero embereket ők sem másznak ránk mi se másszunk rájuk. Keressen mindenki a saját beállítottságának megfelelő párt.
okt. 16. 23:02
 24/35 anonim ***** válasza:
58%

22-es te miről beszélsz? Ebben mi az agresszió és mi ez a lekezelő, stílus?

Rengeteg kapcsolat barátságból indul, és sokan titkolják hogy melegek vagy bele se mernek gondolni hogy azok. Rendesen is meg lehet közelíteni ezt a témát.

Inkább a te kommunikációd agresszív.

okt. 17. 06:16
 25/35 anonim ***** válasza:

24-es.

Nem tudja hogy biztos hetero e, úgy gondolja hogy nem az a jelekből.

okt. 17. 06:18
 26/35 anonim ***** válasza:
Mindenképpen mond neki, hogy le akarod cumizni.
okt. 17. 06:30
 27/35 anonim ***** válasza:
18%
#26 az addig oké de ennek akkor sem ez a rendje módja ahogy itt az el van tervezve. Ilyenért még én is pofanbasznék bárkit. Nem árucikkek meg állatok vagyunk hanem emberek vagyunk. Először illedelmesen ki kellene neki puhatolózni, hogy egyáltalán van e benne valami bisex hajlam nem egyből ezzel odaállítani.
okt. 17. 12:47
 28/35 anonim ***** válasza:
36%
Nekem szerencsem volt egyszer berugott mig aludt leszoptam. Mai napig nem tud rola
okt. 17. 17:28
 29/35 anonim ***** válasza:
25%

27.

Barátok, vagyis ismeri. Irta hogy szerinte nem hetero. Ezt nem hasra utas szerűen szokták állítani az emberek hanem jelekből próbálnak tájékozódni.

Irta hogy szoktak viccelődni, szurkálódni egymással így egy ilyen kérdés nem lenne olyan huh de felháborító mint neked.

Mint már írtam, lehet ezt normálisan is csinálni.

Ha te egy kérdés miatt agresszióhoz folyamodnál az nagy baj.

okt. 19. 18:14
 30/35 anonim ***** válasza:
57%

29 márpedig hasraütés szerűen mondják gyakran, olyakat látnak bele a kettőjük dolgába ami nincsen ott, csak a meleg fél vágyaiban. Volt ilyenhez szerencsém. Figyelj :

Bejárt hozzánk munkába egy idősebb pasi, mindig normális volt, kedves, illedelmes mondható, hogy szimpatikus,, mint ember. Nekem akkor már komoly kapcsolatom volt, párom is ott dolgozott, mellettem, tudta, hogy párom van aki nő. Soha az életben még csak gondolat szinten sem volt pasival semmi szexuális dolgom, undorító nekem ha egy pasi hozzám érne. Szóval ez a pasi mivel kedves volt így én is az voltam. Párszor bejött, mindig akart valamit munkaügyben, sosem volt olyan, hogy furcsa lett volna, hogy bejött, mindig tudta mit akar és mindig kifizette aztán elköszönt. Egy idő után valakitől elkezdtek nekem üzenetek jönni, mert, hogy kíván engem, hogy biztos tökéletes farkam van stb.. Először azt hittem valami nő belém zúgott de nem tudtam senkiről akinek lett volna oka. Így ment egy ideig, fogalmam sem volt ki irkál. Aztán újra bejött a pasi és akkor mondta, hogy miért nem írok vissza neki, többször írt már. Ekkor esett le nekem, hogy ő az. El is váltak útjaink. Szóval a kedvességem szintén abszolút annak vélte ami nem volt, és tudta, hogy párom van, nő. Szóval ennyit erről.

okt. 19. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!