Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Felajánljam a "heteró" barátom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felajánljam a "heteró" barátomnak hogy leszopjam?

Figyelt kérdés

Régóta ismerjük egymást. (21&22). Én bi vagyok, amit ő nem tud, ő pedig heteró... nak vallja magát, de mindig is volt egy megérzésem hogy valószínűleg nyitott lenne egy kis kísérletezésre

Folyton az a baja hogy nincs lány aki leszopja, illetve hogy nem talál normális párt. Mostanában egyre közvetlenebbül utalgattam neki a szexualitásomról, de nemhiszem hogy magától elhinné még ha gondolja is.

Azon gondolkodtam hogy közvetlen megmondom neki, hogy "Ha XY ideig nem találsz barátnőt, én magam szoplak le" - vagy valami hasonló megfogalmazásban. Szoktunk hasonlóakkal viccelődni, tehát ha nem lenne benne letudjuk egy viccnek, ha pedig igen akkor meglátjuk hogy mi lesz a továbbiakban és hogy tetszett e neki

okt. 13. 18:10
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
61%
Szájba leszel b@aszva, csak nem úgy, ahogy te gondolod.
okt. 13. 18:12
 2/35 anonim ***** válasza:
67%
Ha valóban heteró és ezt tervezed akkor a volt barátod.
okt. 13. 18:22
 3/35 anonim ***** válasza:
92%

Egy transzi csaj hasonló esetben adta oda magát nekem. Sokat utaltam rá mennyire kivagyok éhezve és puhatolta a nyitottságom.

Aztán mikor rákérdeztem akkor zöld jelzést kaptam. Ott is ez volt hogy egyikünk sem akarta kimondani.

okt. 13. 18:22
 4/35 anonim ***** válasza:
72%
Azt kockáztatod, hogy ha bele is megy, akkor is ellehetetleníti ez a barátságotokat. Mert ha lesz egy csaja, akkor vagy hazudni kell, vagy ha elmondja, hogy történt ilyen, akkor a csaj nem fogja azt tudni kezelni, hogy ti találkozgattok. Szóval szerintem ez olyan is, mint férfi nő barátság. Ez addig működik max, amíg nem lesz szex. Utána nem lesz fenntartható már.
okt. 13. 18:25
 5/35 anonim ***** válasza:
91%
Egy jó barátság túl tudja élni a normális kérdést. Ha meg nem, akkor se fogadna el ha vele nem is kezdenél ki. Engem megkérdezett már így egy ismerősöm. Akkor nemet mondtam, majd egyszer úgy alakult hogy a heteró világomnak vége lett és mikor megtudtam hogy szop egy srác, utána bántam hogy az a barát nem kapott el. :)
okt. 13. 18:26
 6/35 anonim ***** válasza:
80%

Az a baj, hogy a melegek, biszexek nagyon sokan gondolják azt heterókról, valamilyen oknál fogva, hogy “nyitottak lennének egy kis kísérletezésre”.

Pedig az esetek 99%-ában szó sincs ilyesmiről, pusztán belemagyarázás az egész.

Ha nem akarsz egy mínusz barátot, vagy esetleg egy orbitális nagy szájbavágást, akkor ezt a gondolatodat tartsd meg magadban

okt. 13. 18:29
 7/35 A kérdező kommentje:

Hát igazából erre gondoltam én is, mint a 6-os.

Nagyon rég ismerjük egymást, és nemhiszem hogy egy ilyen miatt teljesen tönkre menne a barátság. Nagyon szelíd srác, nekem biztos hogy nem ártana, illetve még ha nem is megy bele akkor valószínűleg csak úgy csinálunk mintha meg sem történt volna, és maradhat tovább a barátság, annyi különbséggel hogy tudni fogja biszex vagyok.

Egyébként a melegekkel / bi emberekkel nincs baja, csak azokkal akik nagyon feltűnően adják ki (pl fullos smink, óriási műköröm stb.)

okt. 13. 18:32
 8/35 anonim ***** válasza:
100%
próba szerencse
okt. 13. 18:59
 9/35 A kérdező kommentje:
7: Azzal tisztában vagyok hogy nyilván nem minden, sőt a legtöbb hetero nem lenne nyitott ilyenre, direkt ezért puhatolóztam nála nem csak vakon vágnám be a kérdést. Ő viszont szexuálisan frusztrált, és gyakran mondunk "bzis" dolgokat viccből, mint pl "leszopni a haverokat nem meleg mert [XY ok]", és szerintem ez már olyan régóta megy hogy már lehet komolyan is veszi:D Az a lényeg hogy az ellenkezőjét még nem mondta hogy ő undorodik ettől, sőt néha rá is játszik, ezért gondolom hogy talán megérné
okt. 13. 23:04
 10/35 anonim ***** válasza:
100%
Először azt mond el, hogy bi vagy és nézd meg, hogyan reagál…
okt. 14. 08:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!