Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felajánljam a "heteró" barátomnak hogy leszopjam?
Régóta ismerjük egymást. (21&22). Én bi vagyok, amit ő nem tud, ő pedig heteró... nak vallja magát, de mindig is volt egy megérzésem hogy valószínűleg nyitott lenne egy kis kísérletezésre
Folyton az a baja hogy nincs lány aki leszopja, illetve hogy nem talál normális párt. Mostanában egyre közvetlenebbül utalgattam neki a szexualitásomról, de nemhiszem hogy magától elhinné még ha gondolja is.
Azon gondolkodtam hogy közvetlen megmondom neki, hogy "Ha XY ideig nem találsz barátnőt, én magam szoplak le" - vagy valami hasonló megfogalmazásban. Szoktunk hasonlóakkal viccelődni, tehát ha nem lenne benne letudjuk egy viccnek, ha pedig igen akkor meglátjuk hogy mi lesz a továbbiakban és hogy tetszett e neki
Nekem anno azt mondta a haverom mikor szakítottam a csajommal és panaszkodtam neki, hogy mennyire jó lenne már egy minőségi szopás végre, hogy szóljak neki bármikor és szívesen leszop hisz haverok vagyunk!
Hát szóltam ,nyolcadik éve vagyunk egy pár ,egy boldog kiegyensúlyozott pár😊
14: Még azóta nem találkoztunk
16: Igen, egy idegen nem izgatna fel annyira, mint a gondolat hogy őt elégítem ki
Szia, én épp ma beszéltem a heteró barátommal erről. Én bi vagyok.
Nem mondta konkrétan hogy igen. Annyit mondott hogy meglátjuk de nem mondok nemet 🥹
Szóval valahogy próbáld te felhozni a témát. Úgy hogy pl : ha kettesben leszünk nem e lenne gond vagy baj ha kipróbálhatnám rajtad az orális szexet 🙈
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!