Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz az ismerkedé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz az ismerkedés a meleg világban?

Figyelt kérdés
Én azt látom, hogy mindenki csak szexet akar, összefeküdni a másikkal. Nulla érzelem, se párkapcsolat, se barátság, lényegében csak egy lyuk kell nekik, ennyi.. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.. Fenn vagyok meleg társkeresőn és csomóan egyből farokképekkel indítanak. (több esetben köszönés helyett ráadásul) Az ilyenek mit éreznek, de tényleg?? Ennyire alacsony lenne a színvonal? Aztán persze talira nem jönnek el, halogatják, eltűnnek, amikor megbeszélnénk a tali részleteit, köddé válnak.. Farokképeket kérnek és kiverik a másik képeire, vagy partnert keresnek a fétiseik kiélésére. Nekem ez visszatetsző. Míg mások nulla ismertséggel rögtön arcképet követelnek, ez se normális szerintem.. Ez a társkeresős tapasztalatom. Többek között ez is oka lehet a melegség negatív megítélésének, hogy rengeteg meleg fűvel-fával dugni akar, meg 1 perc beszélgetés után rögtön cumizni, orgiákat lerendezni vadidegen emberekkel.. Holott nem is ismeri azt a másik embert, az sem érdeli, ha dagadt, fogatlan, büdös csöves, vagy egy bunkó, műveletlen tahó az illető.. A randi fogalmát ismerik ezek a melegek? Vagy hogy mi az, hogy udvarlás? Meleg vagyok és kiábrándítónak találom a helyzetet.

2024. júl. 8. 13:19
1 2 3 4 5
 41/41 anonim ***** válasza:
83%

Sosem ismerkedek neten, kizárólag csak élőben. Még csak erőlködnöm sem kell, szinte úgy kell levakarnom magamról a sok golddiggert, és a sok meleget, akik lassan már rosszabbak lesznek, mint az útszéli kvák voltak, akik pár ezresért árulták még nem is olyan régen a testüket a frekventáltabb és "ikonikus" helyeken.

Neten csak a lúzerek ismerkednek, akik nagyon alacsony szinten szocializálódott emberek, tele frusztrációkkal, pszichés defektusokkal.

Itt is kb. már a második üzenetben képeket kunyerálnak tőlem, akik rámírnak egy-egy kommentem kapcsán, pedig én a GYK-t is csak egy fórumnak tekintem, nem pedig társkereső portálnak.

Hajrá "individualista nethuszárok"! Tökéletes úton haladtok afelé, hogy az a kevéske bizalom is eltűnjön belőletek, amire nektek és egy kapcsolatnak feltétlenül szüksége lenne ahhoz, hogy egyáltalán létrejöhessen, nem hogy az akár tartós és boldog is lehessen...

2024. júl. 13. 01:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!