Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz az ismerkedés a meleg világban?
Figyelt kérdés
Én azt látom, hogy mindenki csak szexet akar, összefeküdni a másikkal. Nulla érzelem, se párkapcsolat, se barátság, lényegében csak egy lyuk kell nekik, ennyi.. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.. Fenn vagyok meleg társkeresőn és csomóan egyből farokképekkel indítanak. (több esetben köszönés helyett ráadásul) Az ilyenek mit éreznek, de tényleg?? Ennyire alacsony lenne a színvonal? Aztán persze talira nem jönnek el, halogatják, eltűnnek, amikor megbeszélnénk a tali részleteit, köddé válnak.. Farokképeket kérnek és kiverik a másik képeire, vagy partnert keresnek a fétiseik kiélésére. Nekem ez visszatetsző. Míg mások nulla ismertséggel rögtön arcképet követelnek, ez se normális szerintem.. Ez a társkeresős tapasztalatom. Többek között ez is oka lehet a melegség negatív megítélésének, hogy rengeteg meleg fűvel-fával dugni akar, meg 1 perc beszélgetés után rögtön cumizni, orgiákat lerendezni vadidegen emberekkel.. Holott nem is ismeri azt a másik embert, az sem érdeli, ha dagadt, fogatlan, büdös csöves, vagy egy bunkó, műveletlen tahó az illető.. A randi fogalmát ismerik ezek a melegek? Vagy hogy mi az, hogy udvarlás? Meleg vagyok és kiábrándítónak találom a helyzetet.
Miután mind a ketten sokat dolgozunk, találkozni is alig van időnk sajnos, neki nagyobb az ismerettségi köre, én meg introveráltabb típus vagyok, nekem bőven elég a kis számú embere is, csak itt helyben nincs ismerettségem. Nyiván a munkahelyi ismerősök mind a kettőnknél meg vannak, de az munkahely.
2024. júl. 9. 11:54
32/41 anonim válasza:
Ismerős a sok munka miatti nehéz barátkozás.
Hány évesek vagytok?
2024. júl. 9. 12:37
33/41 Nemtomfantom válasza:
37 és 33
2024. júl. 9. 13:44
34/41 anonim válasza:
Te 29-es , tudod mi jön váratlanul?
A hasmenés...nem pedig barát és társ.
2024. júl. 12. 05:33
35/41 anonim válasza:
34, főleg ha buzzi vagy, mert akkor még a záróizmod se tart.
2024. júl. 12. 16:02
36/41 anonim válasza:
Én is örülnék ha lennének olyanok akikkel lehetne beszélgetni is, vagy közelebb lenni a màsikhoz az ágyon kívül.
Ha esetleg valaki van, 25 év alatt aki szívesen ismerkedne, beszélgetne, báratkozna. Írhat.
2024. júl. 12. 16:04
37/41 anonim válasza:
"Csak" barátság az ma már cringe, hogy divatos legyek.
Sem idő,sem szándék nincs az emberekben egymás megismerésére.A sok kütyü nem pótolja az élő barátokat,nagy dumálásokat, nevetéseket,kirándulásokat.
Nem a szex az élet központja.
2024. júl. 12. 16:11
38/41 anonim válasza:
#36 és többiek, ha leírjátok, merre laktok, az több kedvet csinálhat.
#37 "A sok kütyü nem pótolja az élő barátokat"
És ez előbb-utóbb hiányérzetet kelt, amiből majd következik szándék mások megismerésére.
2024. júl. 12. 16:56
39/41 anonim válasza:
Nem azért kell másokkal ismerkedni,mert elromlott a teló,vagy annyi a laptopnak.
A barátság ennél sokkal több,mint hiányérzet !
2024. júl. 12. 17:13
40/41 anonim válasza:
Nagyon sok haverom van, közölük többel szoktam talizni eleg gyakran, vagy kirándulunk valamerre. Van olyan srác, akivel legtöbbször történik valami jó, amit lehet élvezni is. Nem mindenáron a szex van a középpontban.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!