Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz az ismerkedé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz az ismerkedés a meleg világban?

Figyelt kérdés
Én azt látom, hogy mindenki csak szexet akar, összefeküdni a másikkal. Nulla érzelem, se párkapcsolat, se barátság, lényegében csak egy lyuk kell nekik, ennyi.. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.. Fenn vagyok meleg társkeresőn és csomóan egyből farokképekkel indítanak. (több esetben köszönés helyett ráadásul) Az ilyenek mit éreznek, de tényleg?? Ennyire alacsony lenne a színvonal? Aztán persze talira nem jönnek el, halogatják, eltűnnek, amikor megbeszélnénk a tali részleteit, köddé válnak.. Farokképeket kérnek és kiverik a másik képeire, vagy partnert keresnek a fétiseik kiélésére. Nekem ez visszatetsző. Míg mások nulla ismertséggel rögtön arcképet követelnek, ez se normális szerintem.. Ez a társkeresős tapasztalatom. Többek között ez is oka lehet a melegség negatív megítélésének, hogy rengeteg meleg fűvel-fával dugni akar, meg 1 perc beszélgetés után rögtön cumizni, orgiákat lerendezni vadidegen emberekkel.. Holott nem is ismeri azt a másik embert, az sem érdeli, ha dagadt, fogatlan, büdös csöves, vagy egy bunkó, műveletlen tahó az illető.. A randi fogalmát ismerik ezek a melegek? Vagy hogy mi az, hogy udvarlás? Meleg vagyok és kiábrándítónak találom a helyzetet.

2024. júl. 8. 13:19
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
85%

Ezt is egy olyan kérdés, amit mindennap feltesz itt valaki. De ha ennyien vágynak érzelmeken alapuló párkapcsolatra, akkor hogy nem találják meg egymást?

Az a gyanúm, itt részben arról lehet szó, hogy aki elvileg komoly kapcsolatot keres, annál is kissé túlzó elvárások vannak a másik külsejét illetően, ami miatt eleve szóba sem áll olyannal, akinek pl. nincs szép izmos teste, stb. Eleve van egy kép, amiből ha a másik egy kicsit is kilóg, már nem kell. Pedig lehet, hogy ő pont nem csak dugni akarna.

2024. júl. 8. 20:41
 12/41 A kérdező kommentje:
11# A valóság az, hogy a melegeknél kb 1% az, aki tényleg kapcsolatot akarna, vagy esetleg barátkozni szeretne.. 99% csak a farokképekre utazik. De az 1%-nyi komolyat akarók fele is beijed a találkozótól és hirtelen eltűnik. Szóval én meguntam ezt az egészet. Nem pesszimista vagyok, hanem a tapasztalat szól belőlem és totál kiábrándító az egész. Annyira meg sose leszek kanos, hogy lemenjek egy szaunába és mindenféle dagadt, igénytelen, vadidegen nagypapával szexeljek..
2024. júl. 8. 20:47
 13/41 anonim ***** válasza:
82%
#12, kb. 10 kérdéssel a tiéd alatt van egy hasonló, ott is szinte ugyanez a beszélgetés zajlik. Miért nem veszed fel a kapcsolatot annak a kérdésnek az írójával? Vagy azokkal, akik itt írtak hasonló válaszokat? Hiszen ti mind komoly kapcsolatot kerestek elvileg, hát tessék, adott a pálya.
2024. júl. 8. 21:01
 14/41 anonim ***** válasza:
100%

Ez valóban egy valid probléma a mai meleg világban, úgyhogy nem csoda, hogy gyakran írnak ki ehhez hasonló kérdéseket. Egyszerűen valahogy már nincs igény egy komolyabb kapcsolódásra, az appokon lévő embereket csak az ösztöneik és a farkuk irányítja. Az is előfordulhat, hogy egyszer "szerencséd lesz", és mégis találsz valakit, aki nem csak dugópajtit keres, de gyakran kiderül néhány hónap után, hogy neki is igazából csak egy eszköz voltál, ami egy idő után unalmas lett számára, ezért hirtelen levált másra...

Én is irigylem azokat a melegeket valóban, akiknek már hosszútávú kapcsolata van, ugyanakkor fel is nézek rájuk, és értékelem a munkát, amit kölcsönösen beletettek a kapcsolat fenntartásáért. Egyre ritkább sajnos az ilyen, és sokan már le is nézik a monogámiát, mondván hogy "az ember biológiailag a szexre van bekódolva, minél több, szebb, vonzóbb egyénnel" - ezzel magyarázva a promiszkuitásukat...

Szerintem az appoknál egy sokkal nehezebb, több erőfeszítést igénylő, de talán jobban kifizetődő út a személyes ismerkedés. Tudom, ez nem könnyű számunkra, hiszen nem tudhatjuk, hogy ki játszik a te kapudra, illetve egy ilyen országban attól is lehet tartani, hogy nagyon rossz néven venné az illető, ha heteró létére próbálkoznál nála. Viszont a leszólításon kívül ott van az a lehetőség is, hogy például egy közösségben, vagy egy baráti összejövetelen találkozol valakivel, aki szintén meleg, és akár ha nem is az eseted/nem keres kapcsolatot, lehet rajta keresztül megismerhetsz olyat, aki már nyitott lenne erre. Ez nyilván nem megy olyan könnyen, mint egy hookup leszervezése a Grindr-en, viszont ha valami komolyabbra vágyik az ember, talán ez lenne a járhatóbb út.

2024. júl. 8. 22:01
 15/41 anonim ***** válasza:
100%
Nagyok az egók, semmi több. De ez hetero társkeresésnél is jellemző, csak többen heterók, mint melegek, így a heterok jobb esélyekkel indulnak. :D
2024. júl. 8. 22:18
 16/41 anonim ***** válasza:
97%
De arra még mindig senki nem felelt, hogy az itt panaszkodók miért nem keresik meg egymást. Annyira nehéz kérdés ez?
2024. júl. 8. 22:19
 17/41 anonim ***** válasza:
100%

#16-osnak: azért nem keresek most, mert sem az egészségem, sem az élethelyzetem nem teszi lehetővé, hogy egy párkapcsolatba minden egyes nap elég energiát tudjak fektetni. Amint az orvosok rendbe tesznek, és kevésbé lesz kaotikus az életem, elkezdek párt keresni. :)

#15 voltam.

2024. júl. 8. 22:24
 18/41 anonim ***** válasza:
100%

#16 azért, mert a valóság az, hogy a nagy általánosságban másokra panaszkodók (mindig másokra, sosem magukra) valami rendkívül ritka és talán nem is létező kombinációt keresnek, és ha esetleg megtalálják, akkor meghátrálnak, mert megijednek, vagy mert elbizonytalanodnak, hogy valóban akarják-e ezt és képesek-e rá.

Tudom, én is ilyen vagyok, úgyhogy már nem is nagyon keresek, mert nem akarok ártani másoknak.

A fentiek heteroszexuális változata az incel.

2024. júl. 8. 22:32
 19/41 anonim ***** válasza:
100%
Ne keress azonnal kapcsolatot. Barátkozz, beszélgessetek sokat, talizzatok és idővel minden alakul. Barátságból lesz a legjobb párkapcsolat.
2024. júl. 8. 22:59
 20/41 A kérdező kommentje:
19# Sokan barátkozni sem akarnak, mert beijednek... Sok a kamus farokképküldő.. Nagy szar fos az egész társkereső úgy, ahogy van...
2024. júl. 8. 23:04
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!