Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz az ismerkedé...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz az ismerkedés a meleg világban?

Figyelt kérdés
Én azt látom, hogy mindenki csak szexet akar, összefeküdni a másikkal. Nulla érzelem, se párkapcsolat, se barátság, lényegében csak egy lyuk kell nekik, ennyi.. Tisztelet a nagyon kevés kivételnek.. Fenn vagyok meleg társkeresőn és csomóan egyből farokképekkel indítanak. (több esetben köszönés helyett ráadásul) Az ilyenek mit éreznek, de tényleg?? Ennyire alacsony lenne a színvonal? Aztán persze talira nem jönnek el, halogatják, eltűnnek, amikor megbeszélnénk a tali részleteit, köddé válnak.. Farokképeket kérnek és kiverik a másik képeire, vagy partnert keresnek a fétiseik kiélésére. Nekem ez visszatetsző. Míg mások nulla ismertséggel rögtön arcképet követelnek, ez se normális szerintem.. Ez a társkeresős tapasztalatom. Többek között ez is oka lehet a melegség negatív megítélésének, hogy rengeteg meleg fűvel-fával dugni akar, meg 1 perc beszélgetés után rögtön cumizni, orgiákat lerendezni vadidegen emberekkel.. Holott nem is ismeri azt a másik embert, az sem érdeli, ha dagadt, fogatlan, büdös csöves, vagy egy bunkó, műveletlen tahó az illető.. A randi fogalmát ismerik ezek a melegek? Vagy hogy mi az, hogy udvarlás? Meleg vagyok és kiábrándítónak találom a helyzetet.

2024. júl. 8. 13:19
1 2 3 4 5
 1/41 A kérdező kommentje:
Egyrészt csomóan csak a farkukat küldözgetik, de egy normális találkozót nem lehet leszervezni, mert beijednek, eltűnnek, vagy "bocs, de még nem tudom mikor alkalmas" stb típusú kifogásokkal jönnek..
2024. júl. 8. 13:37
 2/41 anonim ***** válasza:
90%
Ez 30 éve is így volt.
2024. júl. 8. 14:03
 3/41 Nemtomfantom ***** válasza:
92%
Nem tudok elég hálásnak lenni az életnek, hogy nem kell párkapcsolatot keresnem, azok után, amiket itt olvasok gy.k.-n, meg amiket ismerősi köreimben is hallok. Tesóm heteró létére is ugyanilyen szívásokkal küzd, ott sem jobb a helyzet. Én csak kitartást és türelmet tudok javasolni, kedves kérdező, nem egyszerű a helyzet. A gond ott kezdődik majd, ha elkezdesz kifordulni magadból a sok csalódás miatt.
2024. júl. 8. 15:52
 4/41 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem kell párkapcsolatot keresned?

2024. júl. 8. 16:14
 5/41 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező kitartást a kereséshez meg a randikhoz.

Hány éves vagy?

Azért reméljük lesz valaki akivel sikerül. :)

2024. júl. 8. 16:16
 6/41 Nemtomfantom ***** válasza:
94%

Mert szerencsére van egy. 🙂

2024. júl. 8. 16:38
 7/41 A kérdező kommentje:
Hát nagyjából ez a helyzet.. A meleg ismerkedés majdhogynem reménytelen, a párkapcsolat pedig esélytelen.. A melegek 99%-a kalandot akar tapasztalataim alapján, vagy farokfotót küld, valami fétisét akarja kiélni, vagy valami pszichopata zaklató, aki rögtön arcképet követel. Párkapcsolat esélye kb 0%... Kalandok meg kurvára nem érdekelnek, megdug és utána a viszontlátásra, miután belédengedte az apatejet, nagyjából ez van.. Már ha egyáltalán eljutnak odáig, mert sok esetben lemondják a találkozót, beijednek.. Érzelmek nélkül dugnak, ennyi erővel egy darab fát is dughatnál, abban is ugyanennyi érzelem van.. Szerintem nincs értelme ismerkedni, főleg ilyen helyeken... Nagyon sok az idióta.
2024. júl. 8. 18:27
 8/41 A kérdező kommentje:
7# Három csoportra tudom osztani őket. Vannak a farokkép küldők (és fétisesek), az arcképgyűjtők és a hirtelen felszívódók. Mindegyik nagyjából ugyanannyira idegesít.
2024. júl. 8. 18:34
 9/41 Nemtomfantom ***** válasza:
100%
Am, szerintem egy szimpla barátkozás is elég nehéz manapság. Azzal is sokan küzdenek, hogy úgy vannak egyedül, hogy csak egy barát kellene csak, de az sincs, az általad fentebb említett okok miatt. Ahol lakom, nekem nincs is meleg barátom, mondjuk ebben szerintem én is masszívan hibás vagyok, mert sokat dolgozom, amikor meg végre nem, akkor annyi kedvem van emberek közé menni, mint érzéstelenítés nélük fogat húzatni.
2024. júl. 8. 19:27
 10/41 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak a meleg világban, és nem csak a szexualitás terén, de az a benyomásom, hogy úgy általában kevés az EMBER. "Hangot hallok, de embert nem látok." Ösztönlények, erősebb kutya b*szik elvet vallanak, nem gondolkodnak, nem empatikusak, lesz*rnak mindenkit.

Csoda-é, hogy akkor nagy részük csak hormonális késztetéseit akarja kielégíteni? Mondjuk úgy, érthető, még ha mi néhányan nem is tudunk ezzel azonosulni.

2024. júl. 8. 20:17
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!