Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz a mai világban ismerkedni?
Amióta nincs párom és újra próbálok ismerkedni, mindig ugyanabba a problémába ütközök ,hogy nagyon nehéz bármilyen kapcsolatot kialakítani emberekkel, legyen az párkapcsolat vagy épp csak barátság.
Valahogy egyre jobban csak álomnak tűnik számomra hogy egyszer valakit a feleségemnek hívhassak , és ez olyan szomorú.
29/F
Szerintem sokszor az, hogy adott embernek nincs "indoka" arra, hogy miért az adott embert választja. Az emberek többségének csak a másik ember "léte" számít, akár párkapcsolatban, akár barátiban.
Nézz körül itt az oldalon, ahol az emberek, akik egymásnak barátai, párjai, nem tudnak kommunikálni, mert igazából semmi nem köti össze őket. Csak kiválasztottak egy ellenkező neműt, akire bizsergett, és most minket kérdezgetnek arról, mire gondolhat a másikuk. Azonnal akar mindenki mindent, pedig megismerni egy másik embert (szex nélkül) időbe telik.
Kalandot meg szexkapcsolatot könnyű találni, párkapcsolatot nehéz.
3#:Azért nehéz mert valahogy az emberek nem igazán akarják viszonozni azt amit te beleadsz egy kapcsolatba, én meg már unom hogy mindig én kezdeményezek, keresem a másikat, és csak arra vagyok jó hogy kipanaszkodja magát vagy épp segítsek neki.
Nem értem sokszor az embereket, de úgy érzem már nem is fogom.
Mert a nők egy pénzközpontú irányba vitték el a világot. A megagazdag nagy őt akarja mindenki azonnal, közben meg elszakadtak a valóságtól. A kommunizmusban, de még utána, az internet elterjedéséig lehetett volna kapcsolatunk, de mi már egy beteg világba lettünk felnőttek.
33/incel
Add lejjebb a kulsovel szemben tamasztott elvarasaidat!
Szivesen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!