Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ennyire nehéz a mai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire nehéz a mai világban ismerkedni?

Figyelt kérdés

Amióta nincs párom és újra próbálok ismerkedni, mindig ugyanabba a problémába ütközök ,hogy nagyon nehéz bármilyen kapcsolatot kialakítani emberekkel, legyen az párkapcsolat vagy épp csak barátság.

Valahogy egyre jobban csak álomnak tűnik számomra hogy egyszer valakit a feleségemnek hívhassak , és ez olyan szomorú.

29/F

2022. okt. 1. 18:38
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
10%
Nem nehéz. Ott a tinder. Minden nap van 5-10 új matchem, abból hetente összejön egy csaj. Most csak szexelek mindegyikkel, mert nemrég szakítottam és felejteni akarok
2022. okt. 1. 18:43
 2/43 A kérdező kommentje:
Értem, én inkább másra vágyom :)
2022. okt. 1. 18:45
 3/43 anonim ***** válasza:
4%
Barátokat ugyan miért lenne nehéz szerezni, kérdező?
2022. okt. 1. 18:46
 4/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sokszor az, hogy adott embernek nincs "indoka" arra, hogy miért az adott embert választja. Az emberek többségének csak a másik ember "léte" számít, akár párkapcsolatban, akár barátiban.

Nézz körül itt az oldalon, ahol az emberek, akik egymásnak barátai, párjai, nem tudnak kommunikálni, mert igazából semmi nem köti össze őket. Csak kiválasztottak egy ellenkező neműt, akire bizsergett, és most minket kérdezgetnek arról, mire gondolhat a másikuk. Azonnal akar mindenki mindent, pedig megismerni egy másik embert (szex nélkül) időbe telik.

2022. okt. 1. 18:48
 5/43 anonim ***** válasza:
75%

Kalandot meg szexkapcsolatot könnyű találni, párkapcsolatot nehéz.

2022. okt. 1. 18:52
 6/43 A kérdező kommentje:

3#:Azért nehéz mert valahogy az emberek nem igazán akarják viszonozni azt amit te beleadsz egy kapcsolatba, én meg már unom hogy mindig én kezdeményezek, keresem a másikat, és csak arra vagyok jó hogy kipanaszkodja magát vagy épp segítsek neki.

Nem értem sokszor az embereket, de úgy érzem már nem is fogom.

2022. okt. 1. 18:53
 7/43 A kérdező kommentje:
5#:Lehetne nekem is szexkapcsolat, de nem erre vágyom, számomra a szexhez kellenek érzelmek, ami ugye egy ilyen kapcsolatban nincs meg.
2022. okt. 1. 18:54
 8/43 anonim ***** válasza:
15%

Mert a nők egy pénzközpontú irányba vitték el a világot. A megagazdag nagy őt akarja mindenki azonnal, közben meg elszakadtak a valóságtól. A kommunizmusban, de még utána, az internet elterjedéséig lehetett volna kapcsolatunk, de mi már egy beteg világba lettünk felnőttek.

33/incel

2022. okt. 1. 19:06
 9/43 anonim ***** válasza:
83%

Add lejjebb a kulsovel szemben tamasztott elvarasaidat!

Szivesen

2022. okt. 1. 19:18
 10/43 anonim ***** válasza:
86%
#9: Ha elmondása szerint lehetne szexkapcsolata, akkor nem a külsővel szembeni elvárásaival van a gond, hanem valószínűleg ő egy nulla belsőleg, csak jó pasi, ezért rágerjednek a nők.
2022. okt. 1. 19:24
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!