Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ennyire nehéz a mai világban ismerkedni?
Amióta nincs párom és újra próbálok ismerkedni, mindig ugyanabba a problémába ütközök ,hogy nagyon nehéz bármilyen kapcsolatot kialakítani emberekkel, legyen az párkapcsolat vagy épp csak barátság.
Valahogy egyre jobban csak álomnak tűnik számomra hogy egyszer valakit a feleségemnek hívhassak , és ez olyan szomorú.
29/F
#21 valóban ne add fel, magától nem fog senki az ajtón kopogtatni, hogy pont téged szeretne megismerni, mert te vagy minden álma :)
viszont kétségtelen, nagyon nehéz ismerkedni, meglepő módon nekem egy egykori évfolyamtársammal sikerült kb 5-6 év után, addig a nevét se tudtam, csak egyszer kiadta az fb, mint lehetséges ismerős, meglepett hogy mennyire egy hullámhosszon vagyunk, igaz, ő még csak barátként gondol rám, de olvasgatva itt mások válaszait, illetve a vele való beszélgetés alapján szerintem csak idő kérdése, és "szintet lépünk", ne add fel, próbálkozz te is olyannál, akit látásból esetleg ismerhetsz, de sose voltatok közeli viszonyban, következménye úgyse lesz, korodat nézve már kb 10 éve te se vagy középiskolás :)
én értem, hogy mire mondod, hogy olyan legyen mint te, de mivel nem ismerünk ezért nem tudunk segíteni
talán csak annyit, hogy csináld azokat a dolgokat amiket szeretsz és vagy belebotlassz valakibe vagy nem
#22 vagyok
ha lány lennék, leírás alapján érdeklődő lennék felőled, főleg hogy 1-2 kivételtől eltekintve én is ilyen vagyok (na meg alacsonyabb :D), nem könnyű dolog az ismerkedés, de ne add fel, sok sikert :)
Ember, rád emlékszem, július 9-én írtad ki ezt a kérdést, talán még egy weboldalt is csináltál.
Egész nyár óta nem találtál megfelelő lányt?
Akkor én jobb is, ha feladom, mert kb. hasonló vagyok, csak nem vagyok 185, ráadásul Miskolc helyett Budapesten kell helytállnom, ahol hiába van több ember, de az elvárások is a legmagasabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!