Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az öregek (40 évesek vagy még öregebbek) hol tudnak ismerkedni ebbe a világba?
Figyelt kérdés
2021. okt. 16. 22:14
1/33 anonim válasza:
40-50 éves még nem öregek. Akár nők vagy férfiak még aktívak. Értem ezalatt a szexuális igényüket a szellemi és a testi teljesítőképességüket is!
2/33 anonim válasza:
😮 Egy 40 éves öreg? Aztaku 😐
Amúgy neten, munkahelyen, boltban, szórakozóhelyen stb
3/33 anonim válasza:
1. Az öreg mást jelent. Persze érezheti magát öregnek az ember huszonévesen is, de valószínű nem erre gondoltál.
2. Pár kivételtől eltekintve, ugyanott ahol a többi ember. Azt jól látod, hogy drasztikusan egyre kevesebbek a kifejezetten erre szolgáló helyek és események.
4/33 A kérdező kommentje:
csak azért gondolom mert nekik még nehéz megtanulni az internetet mert fiatalok amikor voltak még nem volt internet meg nagyon számítógép sem, smartphone meg főleg nem
2021. okt. 16. 22:22
5/33 anonim válasza:
Én pl. Tinderezek, bulizok, társaságba járok... És nem, nem vagyok öreg. 😉
6/33 anonim válasza:
Jesszum pepi öreg vagyok 😀,de jó mindig is arra vágytam,hogy öregen ilyen jó bőr legyek.Ja és járókeret helyett még mindig tűsarkúban szaladgálok,ezaz megcsináltam!😀
7/33 anonim válasza:
Te hol élsz kérdezö??? A 72 éves apósom smartphone-t és netet használ, a computerére tölti fel a fotókat, amiket a túrázás közben csinált, netröl keresi ki az aktuális infókat, amiket tudni akar, full képben van ezen a téren.
8/33 anonim válasza:
#4: hát nem is tinderen ismerkedünk, de már a 30-as korosztály sem. Társaságba járnak! Tudod, olyan helyekre ahol EMBEREK vannak és lehet velük érintkezni.
9/33 anonim válasza:
Itt a A és a B oldal fordulóppontján 50 évesen elmondhatom, hogy ugyan azok a lehetőségek részben adottak, mint a húszonéveseknek. Van internet, laptop, okostelefon. Igaz, már nem járunk diszkóba, de ettől függetlenül használjuk a társkereső oldalakat, közösségi oldalakat, ismerősökön keresztül és néha még utcán is ismerkedünk.
10/33 anonim válasza:
40 éves vén faxként bárhol. Mivel van kocsim, lakásom, pénzem, és nem kell anyu engedélye sem, hogy ott "alhat-e" a csaj. >:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!