Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as szingli férfiak, nők! Mikor látjátok a tükörben, hogy már nem olyan feszes az arcotok, van pár ránc és egyre több, a száj környéken picit megereszkedik, akkor nem tör rátok a kapuzárási pánik, hogy társ kell, még nem lesztek egyre öregebbek?
Én 41 évesen sem vagyok öreg :D
Idétlen 27 vagyok, ráncok és öregség jelei nélkül.
31 éves.
Nem, nem botox, nem plasztika. Ha egy nő rendszeresen használ hidratálót, nem rohasztja a bőrét szoláriumban és odafigyel, hogy ne zabáljon össze minden szemetet, az így néz ki 30 évesen.
Ha neked ráncaid vannak és legördülő szád, az a te problémád. Esetleg az elmúlt 10 évben jobban oda kellett volna figyelni.
De most tényleg aki az öregedéstől pánikol az egyébként is önbizalomhiányos...
Nem kell!- mert a kor nem fáj -ha egészséges vagy.
Nem is tudom miért engem az arcom pici ráncockái soha nem izgattak(keveset alszom) -attól viszont hülyét' kapnék ha a hasam lógna,vagy tele lennék narancsbőrrel ha lötyögne a karom stb....
Az biztos,hogy amíg bírok sportosan élek,és igen öregszem de ez természetes. N/43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!