Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30 as szingli férfiak, nők! Mikor látjátok a tükörben, hogy már nem olyan feszes az arcotok, van pár ránc és egyre több, a száj környéken picit megereszkedik, akkor nem tör rátok a kapuzárási pánik, hogy társ kell, még nem lesztek egyre öregebbek?
Ilyenkor Yoda szavaira emlékezem, éppen 14 éves voltam, amikor gyakoroltam vele az kalit és az escrimát. A tanításait most értem meg mélyebben. Történt, kérdezi:
- Hoztál botot?
Mondom : - Igen.
- Akkor adok egyet.
Amikor nem vittem botot, azt mondta:
- Van nálad bot?
- Nincs.
- Akkor elveszem tőled.
Hormonok. Elmész a nőgyógyászhoz, feliratod a progeszteront, megint feszes lesz a bőröd. Vagy veszel természetes progeszteron krémet, csak az 3 hónap múlva hat. Havi 10000huf. Vagy sportolsz, akkor beindulnak a saját hormonjaid, az is jó lesz!:)
Sok kaja mű, női hormonokat tartalmaz, ami elnyom más hormonokat ami fiatalít! Vigyázzatok milyen kaját esztek!
#5-ös: #2-es voltam.
Nagyon tévedsz!
Bár nem nézek ki 27-nek, de 34-nek néznek.
Pontosan azért, amit a 3#-as írt, még ha véletlenül is.
Egy bizonyos munka miatt a bőröm nagyon érzékeny és kiszáradt lett, ezért minden nap többször krémezem natur, jó minőségű, kecsketejes krémmel.
Nincsenek ráncaim, és nagyon elégedett vagyok a bőrömmel.
21-27 éves nőkkel dolgozom együtt, és akárhányszor valamiért a korom szóba kerül, rácsodálkoznak.
Nyilván nem nézek ki huszonévesnek mint ahol az agyam megragadt (világ életemben nagyon idétlen voltam, elég hülyén fogok festeni 70 évesen ilyen idétlenen), de nem panaszkodom a koromra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!