Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehetseges meg a mai vilagban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehetseges meg a mai vilagban internet nelkul ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nem hasznalok semmilyen feluletet, messengert is kizarolag legfontosabb egyeztetesre de ahelyett is inkabb telefonalok.

Van meg realitasa annak, hogy utcan egy szemkontaktus/mosoly utan elhivok valakit?

2022. ápr. 12. 19:03
1 2
 1/12 anonim válasza:
70%
Igen, van. Személyes ismerkedés is lehetőség manapság. Tehát ha leszolitasz valakit az működhet
2022. ápr. 12. 19:05
 2/12 A kérdező kommentje:

#1 Es szerinted mi a legjobb modja, hogy a legkevesbe legyen kinos mindket felnek kimeneteltol fuggetlenul?

Arra gondoltam felirom a szamom egy cetlire es azt mondom a lanynak csorgessen meg ha lenne kedve valamihez velem.

Csak sokszor nincs ido felirkalni, elore elkeszitett az meg nagyon hulyen venne ki magat...

Igazabol nok valaszara vagyok kivancsi ezzel kapcsolatban

2022. ápr. 12. 19:08
 3/12 anonim ***** válasza:
46%
Férfi vagyok. Igen.
2022. ápr. 12. 19:18
 4/12 anonim ***** válasza:
21%
Füstjelekkel, postakeselyűvel, élő szóban...
2022. ápr. 12. 19:19
 5/12 anonim ***** válasza:
61%
Átlagos férfiként kb. ez az egyetlen lehetőséged.
2022. ápr. 12. 19:23
 6/12 anonim ***** válasza:
77%

Szórakozóhelyen, suliban, egyetemen, valamilyen tanfolyamon, önképző körben, gyülekezetben (aki vallásos), kulturális eseményen esetleg munkahelyen tudom elképzelni a személyes ismerkedést.

Az utcán való leszólítás szerintem a legtöbb nőt elijeszti, én sem nagyon tudok mit kezdeni vele. Nagyon vaktában lövöldözől, ha teljesen random nőket szólítasz meg, ráadásul a közeledésed is túlságosan direkt, leplezetlen lesz.

A fent említett közegekben viszont könnyebben kialakulhat egy beszélgetés, tekintve, hogy egy közös témátok egészen biztosan van, és ha véletlenül foglalt a csaj, akkor sem lesz kínos.

2022. ápr. 12. 19:26
 7/12 anonim ***** válasza:
45%
Természetesen lehetséges. de ahogy nek iakarsz indulni, az nem fog menni. Sem a számfelírogatós módszer sem a leszólítás. Az utcán nem azért vannak az emberek hogy fecserésszenek. Nyilván mindenki siet a dolgára. Vadiegent meg senki nem fog csak úgy megcsörgetni, ha a kezébe nyomod a cetlidet. Használd inkább a kapcsolati hálód, ha van. Én nőként sosem ismerkedtem teljesen vadiegenekkel, de házon belül se, tehát közeli baráttal nem. Barátolk barátai, ismerősei, egy társaságban lévő emberkék távolabbi ismerősei jöhettek szóba. Jártam rendezvényekre, nem bulizni hanem önkénteskedni, ott is meg lehetett ismerni jó arcokat. Soha nem volt szükségem internetes társkeresésre. És lehet mondani hogy jaj hát nőként könnyebb, de nyilván azonak a férfiaknak sem volt rá ugyanúgy szüksége, akik velem ismerkedtek, személyesen. Jó beszélőke kell hozzá és sokféle érdeklődési kör.
2022. ápr. 12. 19:32
 8/12 anonim ***** válasza:
cetli helyett stílusosabb a névjegykártya, ha már........
2022. ápr. 12. 21:14
 9/12 anonim ***** válasza:
33%
Abszolúte lehetséges. Nálam ez is van többségben az online helyett.
2022. ápr. 13. 08:16
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet, persze.
2022. ápr. 13. 08:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!