Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetseges meg a mai vilagban internet nelkul ismerkedni?
Nem hasznalok semmilyen feluletet, messengert is kizarolag legfontosabb egyeztetesre de ahelyett is inkabb telefonalok.
Van meg realitasa annak, hogy utcan egy szemkontaktus/mosoly utan elhivok valakit?
#1 Es szerinted mi a legjobb modja, hogy a legkevesbe legyen kinos mindket felnek kimeneteltol fuggetlenul?
Arra gondoltam felirom a szamom egy cetlire es azt mondom a lanynak csorgessen meg ha lenne kedve valamihez velem.
Csak sokszor nincs ido felirkalni, elore elkeszitett az meg nagyon hulyen venne ki magat...
Igazabol nok valaszara vagyok kivancsi ezzel kapcsolatban
Szórakozóhelyen, suliban, egyetemen, valamilyen tanfolyamon, önképző körben, gyülekezetben (aki vallásos), kulturális eseményen esetleg munkahelyen tudom elképzelni a személyes ismerkedést.
Az utcán való leszólítás szerintem a legtöbb nőt elijeszti, én sem nagyon tudok mit kezdeni vele. Nagyon vaktában lövöldözől, ha teljesen random nőket szólítasz meg, ráadásul a közeledésed is túlságosan direkt, leplezetlen lesz.
A fent említett közegekben viszont könnyebben kialakulhat egy beszélgetés, tekintve, hogy egy közös témátok egészen biztosan van, és ha véletlenül foglalt a csaj, akkor sem lesz kínos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!