Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy a túróba fognak ismerkedni,házasodni az emberek ebben a digitalizált/okostelós, ráadásul covidos világban?
Az ismerkedés a régi világban is körülményes,de ma? Ez elképesztő!
A mai trend a Neten, okostelón a vizualitásra épülő külsőségek alapján döntést hozni. (ezt főleg a nők teszik, mert a nő választ...).
Egy társkeresőn, ha egy nő fennt van, jó képekkel, akkor kb. kap 50-100 levelet.
Míg ha egy férfi van fennt, kap 0 levelet.
Na, de hogy visszatérjek mondanivalóm lényegére, most képzeljétek el azokat a hapikat, akik nem egy adonisz külsejűek, pl. nem 180cm-sek és lehet rajtuk több kg felesleg is, őket nem fogják választani a nők elhihetitek!
Mert egyszerűen esélyt is csak a hibátlan, trendi külsejű férfiaknak adnak a találkozás erejéig. Akkor a többi pasival mi lesz? Agglegények lesznek életük végéig? Vagy netán még szűzek is maradnak?
Higyjétek el igazam van. Múltkor feltettem egy kérdést, hogy kinek hány barátnője volt eddig? Életkort is kérdeztem. A válaszok megdöbbentőek voltak!
20éves=0 barátnő. 18éves=0 barátnő. 26éves=0 barátnő. még 32éves is volt, 0 barátnő statisztikával.
És akkor mégis kivel vannak együtt a nők?
Mellesleg, nem relevánsak az itteni válaszok. Környezetemben a 20-25 közötti korosztályban szinte mindnekinek van párja, vagy friss szingli. Fiúk, lányok is.
4-es válaszolónak! Kivel vannak együtt a nők? A házasságok 60%-a válással végződik. Mindez miért? Mert a nő választ külsőségek alapján! Pl:Aki magas, férfias, jó kiállású ezeket a paramétereket nézik a nők, erre buknak. Akkor is ha a férfi megbízhatatlan, kicsapongó, nem hűséges..stb.
Megnézheted, hogy mennyi házasságon belüli erőszak történik! Mindez miért? Mert a nő választotta magának ki a pasit, akit a külseje miatt választott.
Így születnek a sztereotípiák!
Jár a keksz!
A netes meg appos felületek csak étlapok. Külsőségek. Nem vagyok egy adonisz, de azért megállom a helyem. Képzeld, régen én így csajoztam:
Kinéztem a lányt, valahogy megtudtam a nevét. Telefonkönyv, tudakozó... felhívtam, megbeszéltem egy randit, találkoztunk. Vagy összejött vagy nem.
A másik opció: írtam neki a kezemmel, tollal levete, papírra! Bedobtam a postaládába, megadtam az elérhetőségemet. A lány visszaírt, kézzel, tolllal, papírra! Volt romantikája a dolognak.
Harmadik opció: Odamentem, megszólítottam. Vagy összejött vagy nem.
A feleségemet így ismertem meg: Egyetem. A folyósón elsuhant előttem. Aztakrvahúúúúdemeg... Na jó, nekem ez a nő kelllll! Odamentem hozzá, megszólítottam, elküldött. Majd írtam neki egy cetlit, hogy ez nem volt ismerkedés, találkozzunk egy fél órára, megvárom a suli előtt. Eljött, belémkötött mindenbe. Ezek után meghívtam egy fagyira, ő meg csodálkozva kérdezte hogy ezek után még van kedvem vele beszélgetni? Naná! Eljött, majd rájött hogy nem egy nyúl bélával találkozott, a második alkalommal már nyitott, onnantól kezdve meg már egyenes volt az út.
Ha mindezt neten kellett volna megcsinálnom, akkor ez lett volna:
Írok egy levelet, ő meg nem válaszol. Itt a történetünk véget is ért. :)
Na ez van ma 98%-ban. Ha kell egy nő, válassz a környezetedből, tedd oda magad. Majd szépen rájön mindenki, hogy az érték nem a digitális világban van, hanem a hús-vér emberekben. A digitális világ is jó, csak tudni kellene megfelelően és megfelelő célokra használni.
A valóságból meg a PUA baromsággal akarnak pénzt lehúzni, bár ahogy olvasom, eléggé leáldozott neki.
" Mert a nő választotta magának ki a pasit, akit a külseje miatt választott."
És csak jóképű férfiak lehetnek bántalmazók? Az én egyik rokonomnak volt egy exe, tipikus informatikus kinézetű. Csendes, visszahúzódó, kicsit túlsúlyos srác volt, akit bántottak a suliban. Ennek ellenére, vagy pont ezért nagyon agresszívan viselkedett, erőszakos volt. De ez ugye a végén derült ki.
Meg egy bántalmazó se úgy kezdi a kapcsolatot. Eleinte nagyon imponál, esetleg bújik mint egy kiscica, meg mindig kommunikálni akar, azaz lehozza neked a csillagos eget is. És mikor nyeregbe érzi magát, akkor kezdi el szép fokozatosan leépíteni a nő önbizalmát, esetleg szépen lassacskán kezdi a bántalmazást.
Ezért nem szabad olyan férfival kezdeni, aki kétségbeesetten akar barátnőt. Mert én egy olyan férfit se láttam, halottam nőket kritizálni, aki sikeres volt náluk.
Mindig olyanok kritizálnak, esetleg lesznek bántalmazók, akik szerencsétlenek eme területen. Így szerintem meg is dőlt, hogy mennyit számít a külső!
Mert szerintem fogalmad sincs, egy nő milyen gondolatok mentén választ társat.
Az nem feltünő egy nőnek, hogy a pali a csillagos eget is le akarja hozni? Konkrétan ez az előszobája egy 120%-ban rossz kapcsolatnak! Az ilyen hapsik 99% hogy nárcisztikusak, vagy nem stimmel velük valami. RED ALERT azonnal!!!
Én sosem akartam lehozni a csillagos eget a páromnak, ő sem akarta kinyalni a s*ggem sosem. 21 év óta folyamatosan azt érezzük, hogy többet akarunk, de nem adjuk meg és nem kapjuk meg, ezért folamatosan hajtunk egymás felé. Nem tudom ezt jobban leírni, olyan mintha még mindig nem kaptuk volna meg egymást, de ez pozitív értelemben kell venni. A feleségem mindig többet akar magával szemben, én is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!