Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy a túróba fognak ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a túróba fognak ismerkedni,házasodni az emberek ebben a digitalizált/okostelós, ráadásul covidos világban?

Figyelt kérdés

Az ismerkedés a régi világban is körülményes,de ma? Ez elképesztő!

A mai trend a Neten, okostelón a vizualitásra épülő külsőségek alapján döntést hozni. (ezt főleg a nők teszik, mert a nő választ...).

Egy társkeresőn, ha egy nő fennt van, jó képekkel, akkor kb. kap 50-100 levelet.

Míg ha egy férfi van fennt, kap 0 levelet.

Na, de hogy visszatérjek mondanivalóm lényegére, most képzeljétek el azokat a hapikat, akik nem egy adonisz külsejűek, pl. nem 180cm-sek és lehet rajtuk több kg felesleg is, őket nem fogják választani a nők elhihetitek!

Mert egyszerűen esélyt is csak a hibátlan, trendi külsejű férfiaknak adnak a találkozás erejéig. Akkor a többi pasival mi lesz? Agglegények lesznek életük végéig? Vagy netán még szűzek is maradnak?

Higyjétek el igazam van. Múltkor feltettem egy kérdést, hogy kinek hány barátnője volt eddig? Életkort is kérdeztem. A válaszok megdöbbentőek voltak!

20éves=0 barátnő. 18éves=0 barátnő. 26éves=0 barátnő. még 32éves is volt, 0 barátnő statisztikával.

#ismerkedés #kapcsolat #digitalizácio
2021. dec. 23. 21:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
18%

20,

hát nem tudom ... a tinderen CSAK is a kinézet van, nekem ne mondja senki az ellenkezőjét. Élőben oké, ott már kell valami stílus is, de egy laza szex erejéig nem nagyon kell megeröltetni magad, ha jól nézel ki férfiként.

2021. dec. 24. 09:03
 22/30 anonim ***** válasza:
0%
Már most is kb a netes ismerkedés a domináns. Kb 80 szazalekban... Szar világ.
2021. dec. 24. 09:27
 23/30 anonim ***** válasza:
36%

19.

"Ugyan már! Gratulálok, hogy te utolsó mohikán vagy ezzel a telefonkönyves, tudakozós, kézzel írt leveles, nyálas romantikus blamázzsal!"

Én ezt a '90-es években csináltam. Egyébként az okos telós mai világban is el lehet sütni, ugyanis talán kitűnnél az n+1.000.000.000-ós szürke tömegből. Én egy gagyi ember vagyok a mai trendi szuperszexi pasikhoz képest, és az az érdekes, hogy nem okoz gondot az ismerkedés. Oké, házas vagyok, de az ártatlan flört, vagy pár mondat erejéig mindig benne vagyok. Mint mondtam, egy gagyi negyvenes vagyok. Azt is aláírom, hogy a fogadó fél(jelen esetben a nők) sem vannak a helyzetük magaslatán, a többségnek gőze sincs miről szól és hogyan zajlik egy normális ismerkedés. Mert ugye utcán nem. A való életben nem. Idegennel nem. Akitő első blikkre nem esik hanyatt azzal nem. Csak a környezetébő, csak az ismerősi társaságból. Ez a nagyátlag. Sajnos a társkeresőkön 99%-ban a fotód dönti el a sikered, az adatlapodat a nők 99%-a nem fogja elolvasni. Ez is tény. Az a nehéz ebben, hogy ha nem vagy helyes csak átlagos, akkor tolakodás nélkül hogyan tudsz beszédbe keveredi egy ergo idegen nővel. Ha ez már megvan, akkor már elég erősek az esélyeid. Na, idáig kell eljutni. Vannak dolgok amikre azt gondolod hogy közelebb visz egy nőhöz, azok pont hogy taszítják. Trükkös dolog ez az ismerkedés. ;)

2021. dec. 24. 10:19
 24/30 anonim ***** válasza:
72%
" a tinderen CSAK is a kinézet van," Először van a kinézet, utána a normális emberek elkezdenek beszélgetni.
2021. dec. 24. 10:33
 25/30 anonim ***** válasza:
100%
S GG hülye vagy kérdező
2021. dec. 24. 10:55
 26/30 anonim ***** válasza:
68%

"A válaszok megdöbbentőek voltak!"

Persze, a többi barátnőjével volt.

Tele a város átlagos, fiatal párokkal.

A többi Rinya.

Eddig a külföldi pasikra fogtatok, most arra nem lehet.

2021. dec. 24. 11:00
 27/30 anonim ***** válasza:
58%
Külső megfog külső megtart manapság. 90-es évek DonJuanja örüljön hogy akkor volt fiatal. Amúgy a férfiak zömének lesz párja csak kitolódik a családalapítással párhuzamosan. Nagyszüleink idejében a húszas évek elején mondták azt a nem nők kedvencei hogy "na végre kiböjtöltem", szüleink idején 30év volt a (fal) amikor azt mondta a csaj a korabeli fiújának hogy "najó ha eddig nem kért feleségül Mr.Tökéletes hát maradtál te a láthatáron" mostanság a biológiai óra ketyegéséig kitolódott ez a nők részéről mivel az álompasik addig versenyeztetik a rajongói kört
2021. dec. 24. 13:19
 28/30 anonim ***** válasza:
23%
27: Szüleink idején nem is volt csak 4-5 hapsi egy nőnek, akiből választhatott. Nem volt net, voltak ugyan apróhirdetéses társkeresők, de jobban megválogatták a szavaikat és jobban igyekeztek, mert válasz is csak 1 hét múlva jött postán. Ma 1 óra múlva jön a másik levél vagy "match", nincs tétje hogyan bánnak az érdeklődőkkel.
2021. dec. 24. 14:55
 29/30 anonim ***** válasza:
58%

28. Pontosan! Minek melót fektetni egy nőbe/pasiba, ha futószalagon szállítja a net? Persze ezek a "jópasik és a jónők".

+Külső megfog külső megtart manapság. 90-es évek DonJuanja örüljön hogy akkor volt fiatal." Nem voltam Don Juan, egyébként mit szólnál hozzá, ha egy kisvárosban laknál, olyan 30 nő a választék, ezekért menne a verseny? Egyébként tényleg jobb volt, ugyanis a külsőség kimerült abban hogy felöltöztél rendesen, tiszta volt a ruhád ami nem került egy vagyonba, megmostad a fogad, zuhany, borotválkozás, némi illat. Ja, meg belőtted a sérót otthon. A lányoknál is kb. ennyi volt, max nekik ott volt még a smink, ellenben nem kellett borotválkozniuk. Micsoda alpári génytelenség a mai extrém igényességhez képest, ami egyébként már-már alap.

Na de le kellene tisztázni egy olyan kérdést, amit férfi és nő mindig kerül!

Kit szeretnél magad mellett tudni? Mivel ma már minden a felszínes ragyogásról szól, az első tisztázandó kérdés az, hogy hogy is nézzen ki a nagy Ő? Magadhoz viszonyítva klasszisokkal jobban? Félő hogy igen, ugyanis pontosan ezért megy a rinya oda vissza, hogy nincs normális férfi/nő. Konkrétan a jelentkezők vagy a választék egyáltalán nem tetszik. Aki tetszene, az meg ugye észre sem vesz. Azt is tudni illik, hogy aki jól néz ki, annak van egy olyan előnye hogy választhat. Te aprópénzre váltanád az életed? Túl sok a vizuális inger, a neten a médiában a tökéletes pasik, nők hemzsegnek, idővel az ember azt hiszi ez az alap, neki is ilyen jár. Persze, mindenkinek tetszik a szép, de ide meg kellene egy egészséges önismeret, már csak azért is, hogy ne essen annyiszor az ember pofára. A nőknél ennek a fordítottja igaz. Tucatjával jönnek a jelentkezők, nekik meg az önismeretük ezáltal torzul. Igazából az átlag férfiak felettinek érzik magukat. Mindkét nem nagyot hibázik, már aki így gondolja. Persze ezt senki sem tudja önmagáról. Ennek biztos jele az, hogy szenvednek, hibáztatnak, nem jó nekik semmi és senki. A nem adom alább jól hangzik, de mi van akkor, ha te nem ott vagy ahová gondolod magad? Ha nem vagy annyira szuper pasi vagy nő? Mi van akkor, ha szellemileg, emberileg sem? A net iszonyú pusztítást végez a személyiségekben, a legjobb példa a társadalom. Nézz szét fórumokon, 10.000.000 extrém okos, szép, művelt, mindenhez értő embert találsz ott. Ennek én örülök is, viszont az az ára, hogy egymással meg olyanok, hogy ha nem azonos a véleményük, legyilkolnának a másikat. Beszólások, intrikák, anyázások. Hogy jön ez ide? Egy olyan ember, fiatal, öreg, középkorú hogyan akar ismerkedni, amikor csak ő létezik, csak az ő elképzelései a mérvadók, hozzá kell igazodni, körülötte kell hogy forogjon a világ stb.

A gyk is baromi jó példa erre. Van egy vélémény, az hogy a másik ember mit gondol, hogyan látja az már nem számít. Sőt, idegesítsük fel, személyeskedjünk vele, pontozzuk le. Könyörgöm! Az alapok hiányoznak egy jó kapcsolathoz. Én, én, én. Attól hogy kapcsolat, lehet céltalan, lehet alárendelt, lehet olyan is hogy jaj de jó, nem vagyok egyedül, lehet nárcisztikus, kihasználós. Most csak arra reagálok, hogy az utcán mennyi párt látni. Semmit nem számít! Tudod mi számít? Ha lehúztál minimum 20-30 évet, közös célok mentén elértétek a biztonságot, akik akarnak gyereket azt felnevelték becsülettel, mert dugtak félre, a problémáikon közösen úrrá lettek. 1-2 éves kapcsolat is okés, a maratoni futás is az első lépésekkel kezdődik.

Párkapcsolat lényege hogy mit adsz. Az élet lényege hogy mit adsz. A boldogság nem más mint adni. Kell valami? Először adj! Valószínűleg ezt itt nagyon kevesen értik meg, de szerintem ők is jegyezzék meg. Mit adj? Bármit. Energiát, időt, figyelmet, törődést, szeretetet, segítséget, egy szép gesztust.

Példa erre a gyk: itt nagyjából 90%-ban mit adnak az emberek? Beszólást, anyázást, lepontozást, kötekedést, hazudozást. Mi az eredménye? Mindenki láthatja.

2021. dec. 24. 17:02
 30/30 anonim ***** válasza:
0%

"Fogjátok már fel, hogy a Tinderen a jó külső csak az ELSŐ rosta!":

Egyébként ez lehetséges, hogy még igaz is. Ha a szexre elég is a jó kinézet, a párkapcsolathoz már kell a buzgó szociális háló a csaj buliztatásához és az egymilliós fizetés a menő életstílusra.

"De a párom egy nyomi 165 centis csúnya oofy doofy bölcsész":

A páros feladta a teljes életét, a karrierét és a férfiasságát, csak hogy egyetem alatt 0 -24 -be nőket kergethessen. Így talált meg téged, ha kidobod nem talál mást.

"Ismerősi körömben mindenkinek van párja és mind átlagos":

Mert akinek nincs, azt már kitettétek 5 éve, vagy ő hagyott ott titeket.

"Munkahelyen is látom, hogy a nyomi férfinak van párja":

Akivel összejött 15 éve, amikor még nem voltak ekkorák az elvárások. Egyébként meg az incelek folyamatosan esnek ki a jobb munkahelyekről, mivel nem bírják a tempót. Ez az oka a great resignationnek is. A munkahelyemen a csapatomban volt két incel, akik már kiestek. Most felvettek helyettük két oofy doofy 10 éve szerzett barátnővel.

"Baromság, nekem simán megy a csajozás":

Mert top10 Chad vagy, csak nem tudsz róla. Ennek az is egy oka, hogy maga a Chad kinézet is változik idővel. Szerintem ma nem kell pl lapátáll.

2021. dec. 24. 17:53
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!