Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy a túróba fognak ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy a túróba fognak ismerkedni,házasodni az emberek ebben a digitalizált/okostelós, ráadásul covidos világban?

Figyelt kérdés

Az ismerkedés a régi világban is körülményes,de ma? Ez elképesztő!

A mai trend a Neten, okostelón a vizualitásra épülő külsőségek alapján döntést hozni. (ezt főleg a nők teszik, mert a nő választ...).

Egy társkeresőn, ha egy nő fennt van, jó képekkel, akkor kb. kap 50-100 levelet.

Míg ha egy férfi van fennt, kap 0 levelet.

Na, de hogy visszatérjek mondanivalóm lényegére, most képzeljétek el azokat a hapikat, akik nem egy adonisz külsejűek, pl. nem 180cm-sek és lehet rajtuk több kg felesleg is, őket nem fogják választani a nők elhihetitek!

Mert egyszerűen esélyt is csak a hibátlan, trendi külsejű férfiaknak adnak a találkozás erejéig. Akkor a többi pasival mi lesz? Agglegények lesznek életük végéig? Vagy netán még szűzek is maradnak?

Higyjétek el igazam van. Múltkor feltettem egy kérdést, hogy kinek hány barátnője volt eddig? Életkort is kérdeztem. A válaszok megdöbbentőek voltak!

20éves=0 barátnő. 18éves=0 barátnő. 26éves=0 barátnő. még 32éves is volt, 0 barátnő statisztikával.

#ismerkedés #kapcsolat #digitalizácio
2021. dec. 23. 21:24
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
78%

"Az nem feltünő egy nőnek, hogy a pali a csillagos eget is le akarja hozni?"

Ebben van valami, de aki még tapasztalatlan kapcsolatok terén (tehát még nem volt benne része), és elsőre ki fog egy ilyet, annak nem lesz feltétlen feltűnő.

2021. dec. 23. 22:48
 12/30 anonim ***** válasza:
62%
11. Mondjuk ez is igaz! Én csak azért szóltam, hogy erre is oda kell figyelni.
2021. dec. 23. 23:25
 13/30 anonim ***** válasza:
54%

Én pl hetero szapioszexualis vagyok, és egyre többem vagyunk...

Amugy a pasik is kulso alapjan valasztanak, szoval nem ertem a hisztit

32N

2021. dec. 23. 23:33
 14/30 anonim ***** válasza:
Egyre kevésbé fognak.
2021. dec. 24. 01:44
 15/30 anonim ***** válasza:
64%
Pl. úgy, hogy a normális emberek tudják, hogy a digitális világon kívül is van élet, az idióta, covid-ellenesnek hazudott diktatórikus intézkedéseket pedig nem tartják be.
2021. dec. 24. 01:51
 16/30 anonim ***** válasza:
42%
Ne aggódj... a hülyék/tanulatlan emberek így is kapcsolatban vannak, azok mindig megtalálják egymást, azok szaporodnak a legkönnyebben (természetesen 6 gyereket kell szülni a pénztelenségbe, mert gumit képtelenek húzni) . Aki kicsit intelligensebb azoknak nehezebb a társkeresés.
2021. dec. 24. 02:01
 17/30 anonim ***** válasza:
77%
Érdekes, nekem sikerült párt találnom online többször, több helyen is. Majd működik a természetes szelekció.
2021. dec. 24. 03:47
 18/30 anonim ***** válasza:
17%

"Környezetemben a 20-25 közötti korosztályban szinte mindnekinek van párja, vagy friss szingli. Fiúk, lányok is.":

Erről beszéltek angol streamben is. A szingli férfiakat előbb utóbb kiközösítik a nem szinglik, miközben még a témák is mások.

2021. dec. 24. 04:07
 19/30 A kérdező kommentje:

8-as válaszolónak!

Ugyan már! Gratulálok, hogy te utolsó mohikán vagy ezzel a telefonkönyves, tudakozós, kézzel írt leveles, nyálas romantikus blamázzsal!

De, a mai világban ilyen nincs hidd el! Okostelefon elő, 10 emberből 9 kezében ez van és a külső paraméterek alapján, képek alapján döntenek a nők, oszt jó napot!! Nem így van?

2021. dec. 24. 05:59
 20/30 anonim ***** válasza:
66%

"Míg ha egy férfi van fennt, kap 0 levelet." Régen is a férfiak kezdeményeztek, ez nem újkeletű dolog.

Én elhiszem, hogy nem túl előnyös külsővel, jól esik a lelketeknek azt gondolni, hogy aki jól néz ki, az egyenlő a sátánnal, de ki kell hogy ábrándítsalak. A barátom nagyon jóképű, mégis intelligens, és minden nap érezteti velem, hogy szeret.

Fogjátok már fel, hogy a Tinderen a jó külső csak az ELSŐ rosta!

Megjegyzem amúgy, hogy az irományod alapján baromi unszimpatikus is vagy, amellé, hogy még nem is nézel ki jól. Ja, de neked alanyi jogod van a párkapcsolathoz, mert ha nem kapod meg, feljössz toporzékolni a gyakorikérdésekre.

2021. dec. 24. 08:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!