Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz kapcsolatot találni egy melegnek?
Akkor ide is.
A valóság az, hogy a nagy általánosságban másokra panaszkodók (mindig másokra, sosem magukra) valami rendkívül ritka és talán nem is létező kombinációt keresnek, és ha esetleg megtalálják, akkor meghátrálnak, mert megijednek, vagy mert elbizonytalanodnak, hogy valóban akarják-e ezt és képesek-e rá.
Tudom, mert én is ilyen vagyok, úgyhogy már nem is nagyon keresek, mert nem akarok ártani másoknak.
A fentiek heteroszexuális változata az incel.
Hozzátennék még egy nagyon gyakori és sajnálatos tényt a melegek ismerkedéséről. Nagyon sokan,akár több év után is az exüket emlegetik,az után sírnak, vágyódnak,azzal példálóznak. Vagy ami még szomorúbb, melegként olyan nős férfiak után vágyakoznak,akiknek csak szeretőjük voltak,és aki szépen letojta az érzéseiket.
Mind a kettővel találkoztam,mióta próbáltam ismerkedni. Itt is van ilyen, más fórumon is.
Amíg valaki nem szakad le az exéről ,az emlékekről és főleg elkezd hasonlítgatni másokat, olyat keresni minden részletében,mint az exe, addig nem lehet elindítani egy sikeres ismerkedést. Vagy építeni egy kapcsolatot.
Nem véletlen ex valaki, ha nem is lehet elfelejteni,de túl kell lépni rajta.
# 11
A 18-as válaszra azt írnám, hogy nem garancia egy privire sem a viszontválasz. Sőt, általában főleg nem jellemző.
Ha van is válasz,akkor viszont a továbbitól, emailtől stb már elzárkóznak mind.
Ami a legjobb,hogy a a keresztnevét valahogy "elfelejti " a többség aláírni.Így hogy lehet elkezdeni ismerkedni.
És ez mind komoly kapcsolatot keresőkre értem.Állítólag komolyat keresnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!