Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nehéz kapcsolatot találni egy melegnek?
Négy évvel ezelőtt, pont innen a Gyakoriról írogattam valakivel. Több levélváltás után találkoztunk, fényképcsere nélkül. Telefonon csak az időt és a helyet beszéltük meg.
Láss csodát, már az első találkozás közel 11 órán át tartott,pedig "csak" séta,beszélgetés, kajálás volt benne. Még négy találkozás volt,testiség nélkül, de szeretettel és emberileg is nagyon jól.
A srác az utolsón korrekten elmondta, hogy nem szeretne párkapcsolatot, de mint embert nagyon kedvel. Utána még pár levélváltás volt,nincs senkije, mert azt érzem,hogy megijedt a szeretettől,mint érzelemtől.
Ilyen is van,nekem ez egy hétköznapi csoda volt. Na azóta sem találkoztam senkivel, négy év alatt,mert nem alakultak úgy a dolgok.Nem rajtam múlt,viszont nálam a szex, az alkalmi nem játszik.
Teljesen igazad van, 11-es,de azért ne legyél ennyire pesszimista . Nem mindenki ilyen , ebben biztos vagyok.
# 11
"Mert a melegek nagy részét csak a szex érdekli, kúrni fűvel-fával, semmi érzelem, az se számít, hogy 2 értelmes mondatot nem bír összerakni az illető, fogatlan, műveletlen tahó, csak lyuk-lyuk és dugjuk meg?!"
A heterókra nem igaz ezek mindegyike?
Oké, akkor hadd kérdezzek valamit. Ti, akik olyan vehemensen szidjátok itt a saját fajtátokat (bocsánat a kifejezésért), megkerestétek már egymást? Írtatok már egymásnak privátban? Itt vagytok többen is, akik komoly, érzelmi kapcsolatot kerestek, hát tessék, jöjjetek össze, ahelyett, hogy itt háborogtok.
Egyébként meg, tuti hogy találtatok volna már komoly kapcsolatot kereső társat, akit azért nem kerestetek meg, mert nem volt elég jó külsejű nektek. Szóval hagyjuk a felszínességet…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!