Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért ilyen nehéz kapcsolatot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nehéz kapcsolatot találni egy melegnek?

Figyelt kérdés
Most oké, kevesebb lehetőég a titkolózás miatt, nem mehetünk csak úgy oda bárkihez aki megtetszik. Ez tény. De én azt tapasztalom, hogy már az ismerkedési stádiumban is nagyon nehéz.. sokan lelépnek, eltűnnek vagy csak szexet akarnak. Tényleg ennyire nem akar kapcsolatot? persze vannak kivételek de ritka
júl. 7. 15:03
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

Négy évvel ezelőtt, pont innen a Gyakoriról írogattam valakivel. Több levélváltás után találkoztunk, fényképcsere nélkül. Telefonon csak az időt és a helyet beszéltük meg.

Láss csodát, már az első találkozás közel 11 órán át tartott,pedig "csak" séta,beszélgetés, kajálás volt benne. Még négy találkozás volt,testiség nélkül, de szeretettel és emberileg is nagyon jól.

A srác az utolsón korrekten elmondta, hogy nem szeretne párkapcsolatot, de mint embert nagyon kedvel. Utána még pár levélváltás volt,nincs senkije, mert azt érzem,hogy megijedt a szeretettől,mint érzelemtől.

Ilyen is van,nekem ez egy hétköznapi csoda volt. Na azóta sem találkoztam senkivel, négy év alatt,mert nem alakultak úgy a dolgok.Nem rajtam múlt,viszont nálam a szex, az alkalmi nem játszik.

júl. 8. 18:39
 12/27 anonim ***** válasza:
100%
11# Nálam se.. Nem akarom, hogy nyers húsként tekintsenek rám.. Érzelmek nélkül dugni pedig minek? Ennyi erővel egy fadarabbal is lehetne dugni, kb annyi értelme van... A melegek 99%-a csak szexet, kalandot akar, a maradék 1%-ot meg nagyítóval kel keresni. Sajnos tapasztalat... A meleg társkereső ilyen szempontból egy pöcegödör, sok beteg emberrel. Ezért óva inteném a melegeket, sok csalódás érheti ott őket. Viszont a meleg szaunák és az ilyen helyek meg valahogy nem az én ízlésemnek valók.. Ha csak ezek az alternatívák vannak, akkor ezerszer inkább az egyedüllét.
júl. 8. 18:46
 13/27 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen igazad van, 11-es,de azért ne legyél ennyire pesszimista . Nem mindenki ilyen , ebben biztos vagyok.

# 11

júl. 8. 19:22
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

Javítok, 12-es ,igazad van:)

# 11

júl. 8. 19:23
 15/27 anonim ***** válasza:
96%

"Mert a melegek nagy részét csak a szex érdekli, kúrni fűvel-fával, semmi érzelem, az se számít, hogy 2 értelmes mondatot nem bír összerakni az illető, fogatlan, műveletlen tahó, csak lyuk-lyuk és dugjuk meg?!"

A heterókra nem igaz ezek mindegyike?

júl. 8. 20:25
 16/27 anonim ***** válasza:
85%
15# Mivel meleg vagyok, ezért nyilván elsősorban a meleg világban vagyok járatos. Ott meg 99%-ban az megy, amit írtam..
júl. 8. 20:31
 17/27 anonim ***** válasza:
85%
15# De a helyzet az, hogy a legtöbb melegre még csak ez sem igaz... Farokképket küld és kap, majd arra veri és kész, ennyi volt.. Találkozni meg nem akar. A többség ilyen, ez megint csak tapasztalat..
júl. 8. 20:34
 18/27 anonim ***** válasza:
96%

Oké, akkor hadd kérdezzek valamit. Ti, akik olyan vehemensen szidjátok itt a saját fajtátokat (bocsánat a kifejezésért), megkerestétek már egymást? Írtatok már egymásnak privátban? Itt vagytok többen is, akik komoly, érzelmi kapcsolatot kerestek, hát tessék, jöjjetek össze, ahelyett, hogy itt háborogtok.

Egyébként meg, tuti hogy találtatok volna már komoly kapcsolatot kereső társat, akit azért nem kerestetek meg, mert nem volt elég jó külsejű nektek. Szóval hagyjuk a felszínességet…

júl. 8. 20:56
 19/27 anonim ***** válasza:
85%
18# Ismétlem: tapasztalat. A meleg társkeresőkön ez megy, 99% farokkép küldözgetés. Ez nem szidás, ezek tények.. Ha kapcsolatot akar valaki, akkor a vörös vészvillogó bekapcsol a másiknál, megijed és hirtelen eltűnik. Én meleg vagyok, épp ezért nem utálhatom a melegeket, csak nem értem ezt a 99%-nyi dickpickezős, alkalmizós embert... Elég szomorú, hogy a hűség szitokszóvá vált és minden vadidegen jöttmenttel szexelnek, érzelmek nélkül ágybabújnak fűvel-fával, majd numera után megy a lekoptatás. Mert kb ez a valóság.. Ez a tapasztalat. Ennyi...
júl. 8. 21:04
 20/27 anonim ***** válasza:
96%
19, de ez nem válasz arra, hogy miért nem keresed meg pl. ennek a kérdésnek a kiíróját. Ő is komoly kapcsolatot keres, te is. Itt vagytok egymásnak, nem ér meg egy próbát?
júl. 8. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!