Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nehéz homoromantikus kapcsolatot kialakítani?
Olyanra gondolok, amiben max ölelés,csók,összebújás van de más egyéb testiség nem.
Inkább érzelmekre alapuló kapcsolatot értenék ez alatt.
Van ilyen, lehet ilyen építeni, vagy kizárólag a nyers testiség ,ami számít és ami nélkül elképzelhetetlen ?
"Olyanra gondolok, amiben max ölelés,csók,összebújás van de más egyéb testiség nem."
Előbb-utóbb ott több is lenne, hidd el.. Csók és összebújás, rendben van, de tovább mennétek, több is lenne, mert nem tudnátok megállni felfokozott érzelmekben.
Volt már ilyen kapcsolatom, kettő is.Egy ideje próbálok hasonlót varázsolni,de nem megy.
Ezért is a kérdés,hogy érdemes ilyenre még várni,vagy el kell engedni még a gondolatát is.
Ha te ebben éreznéd jól magad, akkor nem szabad magadra erőltetni a szexualitást, mert abból semmi jó nem sülne ki.
2-3-nak szerintem nincs igaza (minden tiszteletem mellett).
"Nyers testiség".
Egy egészséges párkapcsolathoz hozzátartozik a testiség is.
Sok embernek a szex hozzátartozik a szerelemhez, anélkül el sem tudnak képzelni egy párkapcsolatot. Pedig a barátság is ilyen, csak homoromantikus kapcsolat szorosabb, de a barátságban sincs szex, mégis jó.
Szóval szerintem sokan vagyunk, akiknek ez lenne a megfelelő, de sajnos sok férfi úgy van vele, hogy előbb szex, és talán lehet valami romantikus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!