Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez egy homoromantikus kapcsolat? 21/F
Én bi vagyok, ő áll. hetero, csak ezzel az a fura már rögtön, hogy rengeteg dickpick van a teloján, ő azt mondja, hogy ezeket használja fel küldöldi szervereken.
Egyetemen belül megismertem a srácot 1 éve, azóta nagyon jó barátságban vagyunk, de nem tudom egy barátságban milyen gyakori az, hogy, szíveket küldünk egymásnak, és abból áll a beszélgetés, hogy nagyon szeretjük egymást! Plusz a barátom, sok meleg barátja volt, elmondása szerint semmi szex nem volt ott.
Köztünk, ölelés, kézenfogva járás volt, egymás mellett is aludtunk, de szex nem volt. Én eleve szegedi vagyok, ő Békéscsabáról jött, úgy kezdödőtt el az egész, hogy körbevezettem a városban, így sok találkozó során, kialakult köztünk a kölcsönös bizalom.
Többször kijelentettük egymásnak, hogy mi együtt vagyunk, de azt, hogy kapcsolatban, még nem.
Az 1-re majdnem szavaztam, de miért lennétek kizárólag melegek? Lehettek bik, pánok is akár.
Biztos, hogy több, mint barátság.
Akárminek is gondolod,vagy nevezed,a lényeg,hogy egy nagyon szép és ritka kapcsolat.Főleg a mai világban !
Becsüljétek meg egymást és legyen sok szép élményetek !
Hetero, de fiuval van együtt... az igen
Jöhet a 3. vh
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!