Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges az ilyen?
Én nem szeretem magam "beskatulyázni" semmibe, de homoromantikus, aszexuális cisznemű nőnek tartom, vagy tartottam magam. (Azaz nőként nőkhöz vonzódom érzelmileg, de szexuálisan semelyik nem nem vonz.) Ennek ellenére, 3 éve egy cisznemű férfi párom van, akivel össze is fogok házasodni egy hónap múlva.
Még mindig úgy gondolom, hogy engem csak a nők érdekelnek romantikusan, és szexuálisan senkihez sem vonzódom. A jelenlegi párom viszont mind romantikusan és mind szexuálisan vonzó, bár a szex nehezen megy.
Ez azt jelentené, hogy félreismertem magam, és mégsem csak a nőkhöz vonzódom érzelmileg és nem is vagyok aszexuális? Vagy a jelenlegi párom egy kivétel lenne? Egyébként nagyon nőies, érzékeny lélek, lehet ezért tudtam hozzá kapcsolódni.
Látod, ez történik, amikor az ember próbálja magát mindenféle hülye, kitalált szóval definiálni. Simán belezavarodsz, ebbe az értelmetlen katyvaszba.
Amúgy a kategória is rossz, ha nőkén nőkhöz vonzódsz, leszbi vagy, aminek külön kategóriája van a fórumon. De ha egy férfival élsz együtt, akihez vonzódsz is, akkor simán biszex vagy.
Aki itt válaszolt
Tudja hogy mi van a kérdező lábaközt?
Pöcs van a lábad közt és lezbikus vagy,???
Így harmadik felolvasása ez jött le.
Akkor heteró?
Te soha nem önkielégítesz?
És ha igen kire, mire?
#5: cisznemű nő = biológiailag nő, aki nőként azonosítja magát
amire te gondolsz az a transznemű
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!