Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt homoromantikus aszexuális férfiak/fiúk?
Nem feltétlenül teljesen aszexuálisra gondolok, csak nem találtam rá jobb szót. Olyan pasira gondolok, akinek az érzelmi oldal fontos inkább.
#alibidommajdnem0
Nem vagyok aszexuális, mert rendesen felizgatnak bizonyos testtájak, csak konkrétan nem a nemiszervek és nem azok bármilyen módon való használata. Nekem mondjuk úgy alternatív fétiseim vannak. Számomra a hagyományos szexualis tevékenység (mindegy, hogy hideg vagy meleg) abszurd és gyomorforgató.
Homoromantikusságról annyit, hogy a nagyon cuki, lányos fiúkat szeretem érzelmileg. Férfiasság, mint kisugárzás számomra nem jön szóba.
(De ez most nem társkeresési hirdetés, csak leírtam, hogy lássátok, ilyen is van.)
Nem vagyok aszexuális,de érzelmi, illetve romantikus oldal nélkul nem tudom elképzelni a testiséget.
Ez az oka, hogy ismét magányos vagyok.
3
Nem veled van a baj. Ha két embert a szex köt össze, annak nincs nagy jövője és ők is lehetnek magányosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!