Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes így kapcsolatot keresni?
Ha a másik fél is úgymond "rejtőzködő", akkor működhet.
Írj rám, hasonló helyzetben vagyok.
Én eddig bi-nek hittem magam, de lehet, hogy mindig is meleg voltam.
A lényeg, hogy 29 éves koromig komoly kapcsolatban éltem nőkkel. (2x volt kalandom ugyanazzal a férfival 26 éves koromban). Azán amikor 29 évesen egyedülálló lettem, akkor úgy gondoltam, hogy belevetem magam a pasizásba.
Találkoztam egy nálam pár évvel idősebb, szintén bi férfival. Eleinte csak testiség volt, de hamar szerelem lett belőle ami kölcsönös volt. Már másfél éve együtt vagyunk, azonban a körülményeink miatt nem lakunk együtt. Egyikünkről sem tudják, hogy mi a helyzet és valahogy nem érezzük az igényt, hogy coming outolnunk kellene. A szüleink elég régimódiak, mindkettőnk apja enyhén homofób is, az enyém ráadásul k.rva nagy proli is. Szóval egyértelmű, hogy nem mondjuk el nekik 😅
Persze ennek az a hátránya, hogy együtt sem tudunk lakni, de igazából nekünk ez megfelel. Jó, hogy mindkettőnknek meg van a saját privát szférája és félre tudunk vonulni, ha épp arra van szükségünk. Heti 4-5 alkalommal alszunk együtt, hétvégéket általában együtt töltjük, van sok közös program, utazások, nyaralások és minőségi időtöltés. Nem panaszkodom. 🙂
Egyébként a szüleinknek beszéltünk egymásról, mint "barátok" (sőt engem személyesen ismernek is). Szóval valamilyen szinten tudnak rólunk.
#8: igazából mindkettőnkhöz szoktak jönni szülők, testvérek, rokonok, barátok látogatóba. Olyan is előfordul, hogy valaki 1-2 napot itt alszik stb. Vagyis az összeköltözés előtt el kellene mondani a szülőknek és a közeli családtagoknak is, hogy mi a helyzet és ezen mi nem szeretnénk keresztülmenni.
Titokban pedig semmiképpen sem szeretnénk együtt lakni, épp elég a kapcsolatunkat titkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!