Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vennéd fel a kapcsolatot egy olyan unokatestvéreddel akiről sejted hogy biszex/meleg, de utál, megvet téged?
Kamaszként sok hülyeséget csináltam, ennek az unokatestvéremnek másik szülői ágáról szintén van egy unokatestvére akivel utáltuk egymást. Folyton alátettem, szívattam, és egy idő után betelt nála a pohár, össze is verekedtünk. Nagyon bánom azt az időszakot, de ez az unokatestvérem mindig őt védte. Logikusan, hisz én kötekedtem folyton, és emiatt mindig melléállt, az ő pártját fogta, velem alig volt kapcsolata. Néhány szót beszéltünk egész életünkben. Most viszont iszonyúan beleestem, nagyon az esetem, sose volt barátnője most sincs. Ennyit tudok róla össz-visz.
De fogalmam sincs hogy nyissak felé kb 15 évvel a történtek után. (mikor az ő apai ági unokatestvérével szívóztam)
Szeretnék vele őszintén beszélni de nem merek ráírni se facebookon se máshol. Bocsánatot se merek tőle kérni de azt se akarom hogy bocsánatot kérek tőle személyesen utána pedig rátérek miért is akartam vele találkozni. Mert akkor az jön le neki hogy csak amiatt akartam találkozni vele hogy megtudjam hogy meleg vagy biszex.
Mit tennétek a helyemben?

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!