Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg srácok, hogy lehet elfelejteni valakit ebben a szituban?
Sziasztok.
A helyzet a következő..
Nagy családban nőttem fel, de a családom nagy része egy faluban koncentrálódik. A mi kis családi részünk ebből a nagy családból ritkán tartotta a kapcsolatot ezzel a nagy családi résszel ugyanis mi másik faluban laktunk.
13 másodunokatestvérem van akik közül csak 1 a lány.
A helyzet az, hogy az egyik másodunokatestvérem kiköpött hasonmásom. Mind arcra, mind személyiségre nagyon hasonlítunk.
Na mármost én meleg vagyok, és úgy gondolom hogy ő minimum biszex.
Ezt abból gondolom hogy kicsit érződik rajta. Nem igazán érdeklődik lányok iránt, van barátnője is de sose látom rajta hogy annyira odalenne érte. Pl ha ismerősök felraknak róluk fotókat ahol ő is szerepel, mintha csak ülne ott a csaja mellett mint valami fadarab. Városban is ugyanezt látom ha látom őket sétálni hogy a srác mintha nem is tudná mit keres ott. Mivel másodunokatesó, ezért pontosan tudom a viselkedéséből, arckifejezéséből, hogy ez kb a helyzet. Mint mondtam óriási rajta a társadalmi nyomás hogy produkáljon már ő is valamit 29 évesen. Mert a mi családunkban rajtam kívül ebben a korban már az a minimum ha el van jegyezve vagy úton a gyerek..
Bele vagyok zúgva a srácba teljesen. De sose tartottuk a kapcsolatot. Annyit tudok hogy felismer az utcán mert olyankor kikerekedett szemekkel néz és elpirul az arca. De sose köszönünk egymásnak meg semmi...
Nem is mernék hisz hiába akarok bepróbalkozni nem lehet. Hisz másodunoatesó és nem is tudom hogy szolitsam meg mikor néha találkozunk.az utcán.
Aztán ő sokkal többre is vitte az életben mint én, és látva hogy kiköpött hasonmásom ez is bánt kissé hogy egy olyan ember a példaképem aki nálam fiatalabb.. És ezeket hogy bele vagyok zúgva plátóian, és hogy ő a példakép sose mondhatom el neki. Mert nem bízok azért benne annyira hogy nem mondja el a teljes rokonságnak hogy bepróbálkoztam nála.
El akarom őt felejteni de nem megy mert mindig ott van előttem mi van ha ráun a társadalmi elvarasokra és lehet nyit önmaga felé. Egyik nap vele is álmodtam ahogy együtt túrázunk egy erdőben. És beszélgetünk.
Hogy lehet elfelejteni olyat akiről sejted sose lehet a tiéd? Hiába a kiköpött másom személyiségre és kinézetre ha más életutat jártunk be, más nevelést kaptunk a szuleinktől...
Már a költözésen gondolkodom mert nem akarok vele többet találkozni mert mostanában egyre többször megyek úgy az utcán kocsival hogy ne ő legyen mögöttem a lámpánál, vagy előttem,vagy a másik sávban jön velem szembe ( kisváros). Mert nem akarok vele találkozni.
Kérlek segítsetek ti mit tennétek ebben a helyzetben? Bocsi ha kicsit hosszú lett
32/f
Ő 29/f
Borsodi szitu.
Viccet félretéve valószínűleg jót tenne neked a környezet váltás. Nagyobb város, több lehetőség.
Ne talalkozz vele soha tobbet, aztan majd elfelejted
En munktarsamba voltam belezugva kb 1 ev volt mire elfelejtettem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!