Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szerettetek már bele hetero...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerettetek már bele hetero haverotokba? Hogyan sikerült elfelejteni?

Figyelt kérdés
2023. nov. 12. 17:23
 1/6 anonim ***** válasza:
91%

Pont fordítva volt.Egy házas munkatársam szeretett belém és be is vallotta.Nekem ez nem volt jó,sőt kellemetlennek mondanám. Ráadásul jóval fiatalabb is volt nálam.

Átkértem magam egy más részére a munkahelynek és így megoldódott.

2023. nov. 12. 18:05
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt ilyen. Elengedtem egy idő után és éltem tovább az életem, most már én is csak haverként tekintek rá, de hosszú időbe telt. Nem tudsz az érzéssel sokmindent kezdeni.
2023. nov. 12. 18:05
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy, közeledtem hozzá, kiderült hogy "kíváncsi", pár évig időnként szórakoztunk egymással, aztán vége lett, túl is léptem rajta
2023. nov. 12. 19:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen, volt pár. Sajnos csak az segített, hogy megszakadt végleg a kapcsolatunk. sokkal nehezebb, meg inkább lehetetlen elfelejteni bárkit is, akivel folyamatosan bármiféle napi kapcsolatban vagytok.
2023. nov. 13. 02:37
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen volt már többször is. Úgy sikerült elfelejteni, hogy beleszerettem egy másik hetero fiúba.

38f

2023. nov. 13. 19:44
 6/6 anonim ***** válasza:
89%
Én nem mondanám, hogy beleszerettem, tetszik, meg néha elképzelem, hogy több van köztünk, de inkább kordában tartom magam, és még a jelét sem mutatom, hogy tetszik. Együtt dolgozunk, elég bonyolult helyzetet hozna.
2023. nov. 16. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!